Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο – ιστορικό ντοκουμέντο- αυτοβιογραφία του Θαλή Π. Κουτούπη, με φωτογραφίες και πραγματικές ιστορίες από την Ελλάδα των τελευταίων 70 χρόνων.

Υπάρχουν περιπτώσεις, που οι ζωές κάποιων άσημων παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ιδιαίτερα, όταν στη διαδρομή τους έχουν συναντήσει πολλούς διάσημους!

Αυτή είναι η περίπτωση του Θαλή Π. Κουτούπη.

«Η αυτοβιογραφία ενός άσημου που συνάντησε στον δρόμο του πολλούς διάσημους!», υποστηρίζει ο ίδιος.

Πρωτοπόρος και από τους κορυφαίους στους χώρους των δημοσίων σχέσεων, της χορηγίας και της πολιτικής επικοινωνίας, στην 57ετή πολυδιάστατη επαγγελματική σταδιοδρομία του, γνώρισε, συνεργάσθηκε και τιμήθηκε με τη φιλία κορυφαίων προσωπικοτήτων από τους χώρους της πολιτικής (ανάμεσά τους δύο Πρόεδροι της Δημοκρατίας, τέσσερις Πρωθυπουργοί και ο πρώην Βασιλιάς της Ελλάδας, Κωνσταντίνος), των επιχειρήσεων, του πολιτισμού, της δημοσιογραφίας και του θεάματος.

Παράλληλα, η προσωπική, οικογενειακή κι ερωτική ζωή του έχει το δικό της ενδιαφέρον. Φτάνει μόνο ν’ αναφερθεί ότι έξι φορές συναντήθηκε με τον θάνατο!

Τα «Έντεκα δευτερόλεπτα» υπόσχονται, περιπέτειες, ίντριγκες, ιστορικά άγνωστα κι αποκαλυπτικά πολιτικά παρασκήνια, σπαρταριστά επαγγελματικά στιγμιότυπα, έρωτες και πάθη και πολλές ανατροπές!

«Τα Έντεκα Δευτερόλεπτα» θα παρουσιάσουν οι Ντόρα Μπακογιάννη, Θεόδωρος Πάγκαλος και Αθανάσιος Παπανδρόπουλος, στον «Ιανό», την Τετάρτη, 9 Μαρτίου στις 18.00’ ακριβώς!