Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα φιλοξενήσει μια συναυλία αγάπης για την ενίσχυση των συσσιτίων των ενοριών του Δήμου Γαλατσίου, στην οποία θα τραγουδήσουν η κορυφαία ερμηνεύτρια Μαρία Φαραντούρη και η ταλαντούχα υψίφωνος Vivian Daglas, μαζί με την ορχήστρα τους.

Η συναυλία, θα δοθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου 2013, στις 20.30.

Η Μαρία Φαραντούρη, πλαισιωμένη από την Vivian Daglas και την ορχήστρα τους, ενώνουν τις φωνές τους για να οδηγήσουν όλους τους λάτρεις της ποιοτικής μουσικής σε ένα μελωδικό ταξίδι. Η συναυλία είναι βασισμένη σε μελοποιημένη ποίηση, με τραγούδια μεγάλων συνθετών που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή και συνεχίζουν να είναι στα χείλη όλων μας (Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζιδάκι, Στ. Ξαρχάκου, Θ. Μικρούτσικου κ.ά.).

Vivian Daglas

Τραγούδια γραμμένα για τη ζωή με τους αγώνες και τις προσδοκίες της, για την ομορφιά και τον έρωτα, που κατέχουν εδώ και δεκαετίες μόνιμη θέση στην καρδιά μας.

“Γιατί πρέπει να ζήσουμε και να τραγουδάμε!…”

Η πρωτοβουλία της συναυλίας ανήκει στην σχολική επιτροπή Β/βάθμιας εκπαίδευσης Δ. Γαλατσίου, για να ενισχυθούν τα συσσίτια άπορων οικογενειών των ενοριών Ι.Ν. Αγ. Γλυκερίας και Αγ. Ειρήνης του Δήμου Γαλατσίου.

Εμψυχώτρια της εκδήλωσης: κ. Σοφία Λεπίδα – Ντάγλα.