Η Sue Moreno είναι ένα είδος performer που με την δυναμική προσωπικότητα της και τις πολύ μεγάλες φωνητικές ικανότητες της, σε μεταφέρει πίσω στις ρίζες του rock and roll και τα θυελλώδη sixties, με μια μοντέρνα μουσική πινελιά.

Η Sue έχει εμφανιστεί σε πολλές σκηνές σε Ευρώπη, Σκανδιναβία και Αμερική και έχει δουλέψει με θρύλους και καλλιτέχνες όπως οι : Paul Burlinson (Johnny Burnette Trio), Rocky Burnette, Stan Perkins (Son of Carl Perkins), the Comets, Red West (Elvis’ sidekick), Wanda Jackson, Don Randi (legendary session pianist), Chris Montez, Linda Gail Lewis, the Paladins and Danny B. Harvey (Nancy Sinatra). Η φωνή της έχει ακουστεί σε πολλές διαφημίσεις (Viktor & Rolf’s perfume, κοσμήματα Flowerbomb και Otazu).

Έχει επίσης συμμετέχει σε πολλά θεατρικά shows σαν τραγουδίστρια, ηθοποιός αλλά και χορεύτρια. Οι Sue Moreno θα εμφανιστεί στην Αθήνα με τους Τhe Handsome Men και μαζί έχουν διαμορφώσει ένα κομψό, κλασάτο και ευμετάβλητο στυλ και παρουσιάζουν ένα show με πολύ μεγάλο ρεπερτόριο που καλύπτει την nightclubjazz, τα latin, το απαλό και αισθησιακό rock and roll αλλά και την country μουσική.