Οι συναυλίες επιτέλους επιστρέφουν και εμείς τις υποδεχόμαστε με ένα ιδιαίτερο project που ονομάσαμε “Street Mode Live Sessions”. Από τις 21 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου, μεταμορφώνουμε το δημοτικό Θέατρο Κήπου στο νέο συναυλιακό spot της πόλης και φιλοξενούμε μερικά από τα καλύτερα lives του καλοκαιριού!

Όσο περνάει ο καιρός και απομακρυνόμαστε από τη διετία που ο COVID κυριάρχησε στον πλανήτη και άλλαξε τις ζωές όλων μας και εφόσον γίνεται όλο και πιο ισχυρό το συναίσθημα πως είμαστε πιο ασφαλείς σε υγειονομικό πλαίσιο, μπορούμε να κοιτάμε πλέον υπό διαφορετικό πρίσμα όλα εκείνα που μας έλειψαν.

Για εμάς στο Street Mode και για πάρα πολλούς άλλους, οι συναυλίες ήταν, είναι και θα είναι κάτι παραπάνω από μια διέξοδος, μια ψυχαγωγία και μια άμεση επαφή με την τέχνη. Είναι ένας τρόπος ζωής και επικοινωνίας, κάτι με το οποίο ταυτοποιούμε τον εαυτό μας και πάνω από όλα, κάτι που μοιραζόμαστε με όλους εσάς.

Ev αναμονή λοιπόν του πρώτου μετά-covid Street Mode Festival τον προσεχή Σεπτέμβρη (23-25 Σεπτεμβρίου 2022), με μεγάλη χαρά και ανακούφιση, σας παρουσιάζουμε μια σειρά από εμφανίσεις που θα δώσουν την εκκίνηση στη μεγάλη επιστροφή όλων μας στο συναυλιακό καλοκαίρι της Θεσσαλονίκης.

Στις 21 Ιουνίου, την αυλαία των πρώτων lives στο Θέατρο Κήπου χωρίς μέτρα (επιτέλους!) ανοίγουν οι ιστορικοί Πυξ Λαξ με τις μεγαλύτερες τους επιτυχίες!

Στις 22 Ιουνίου, οι Panx Romana γιορτάζουν 40 χρόνια ασυμβίβαστης ύπαρξης! Μαζί τους o Novel 729 αποτίει φόρο τιμής στην μπάντα που όλοι μεγαλώσαμε με τα κομμάτια της.

Στις 23 Ιουνίου, οι Στίχοιμα και οι Planet of Zeus, οι “heavy hitters” της ελληνικής hip-hop και rock σκηνής αντίστοιχα, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία ιστορική σύμπραξη!

Στις 24 Ιουνίου, οι Vodka Juniors επιστρέφουν 3 χρόνια μετά το τελευταίο τους live, στο Street Mode 2019, και μαζί με τον Solmeister μας υπόσχονται μία βραδιά “επιστροφή στην κόλαση”!

Στις 25 Ιουνίου, ο 12ος Πίθηκος επιστρέφει με φρέσκια δισκογραφική δουλειά και τον δίσκο “Para Siempre” που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο και επανασυνδέεται με την πόλη του.

Στις 26 Ιουνίου, o Saske και o Mente Fuerte μαζί με τους Leaderbrain, Sigma και Sidarta εκπροσωπούν στα Live Sessions τη νέα σχολή του rap και την πιο hot μουσική τάση στην Ελλάδα του 2022.

Στις 27 Ιουνίου, οι Θραξ Πανκc και η Banda Entropica περνούν ένα χέρι ανανέωσης την παραδοσιακή ελληνική μουσική και τη φέρνουν στο 2022 με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Στις 28 Ιουνίου, οι 1000Mods επιστρέφοντας καυτοί από την ευρωπαϊκή τους περιοδεία κάνουν μια στάση στη Θεσσαλονίκη και μαζί με τους Bonzai στήνουν μία “heavy” βραδιά!

Στις 29 Ιουνίου, Social Waste και Βουκολική Διαταραχή δείχνουν πως μία εσωτερική συνειδητοποίηση μπορεί να συνοδευτεί με παραδοσιακά όργανα και χορευτικό πανωφόρι.

Στις 30 Ιουνίου, ο Παύλος Παυλίδης με τους Hotel Alaska μας παρουσιάζουν ένα ανανεωμένο πρόγραμμα με επιλογές από όλη τη δισκογραφία του. Μαζί τους οι Lemonostifel.

Στη 1 Ιουλίου, οι Locomondo έρχονται για να μας θυμίσουν γιατί είναι το top summertime live act! Τη συναυλία ανοίγουν τα Μη Άσματα, ένα ιδιαίτερο κωμικό/μουσικό πρότζεκτ.

Στις 2 Ιουλίου, οι Septicflesh, μία μπάντα παγκόσμιας εμβέλειας και πρεσβευτές του ελληνικού metal, παρουσιάζουν τα hit τους σε μία πολυαναμενόμενη συναυλία! Μαζί τους οι Μ3ΜΦ1Σ.

Τα Live Sessions στο Θέατρο Κήπου είναι το πρώτο μεγάλο ραντεβού στο φετινό συναυλιακό καλοκαίρι που φιλοδοξεί να φέρει κοντά όλους τους μουσικόφιλους σε κάποια από τις ημέρες του.