Το πολιτιστικό συγκρότημα Artower Agora παρουσιάζει τα «ανθρώπινα» έργα νέων καλλιτεχνών Bema-Polis-Young Artists, σε μία ομαδική έκθεση με ένα πολύ αισιόδοξο τίτλο.

Το πολιτιστικό συγκρότημα Artower Agora παρουσιάζει τα «ανθρώπινα» έργα νέων καλλιτεχνών Bema-Polis-Young Artists, σε μία ομαδική έκθεση με ένα πολύ αισιόδοξο τίτλο.


Stepping Forward, τιτλοφορείται η εικαστική έκθεση που φιλοξενεί το Artower Agora, προκαλώντας αισιόδοξα συναισθήματα. Το θέμα των καλλιτεχνών είναι ο άνθρωπος των πόλεων, ίσως ένας οποιοσδήποτε από εμάς, που -αναλόγως πως θέλει να το μεταφράσει καθένας- κάνει βήματα προς τα μπρος ή τουλάχιστον κοιτάει μπροστά, παρά την αποξένωση και τη μοναξιά.


Επτά νέοι καλλιτέχνες, με έμπνευση και ταλέντο, απεικονίζουν τον άνθρωπο σε ζωγραφιές, φωτογραφίες και δημιουργίες χαρακτικής, έτσι όπως τον βλέπουν ή έτσι όπως θα ήθελαν να τον δουν.


Είτε ο άνθρωπος βρίσκεται μέσα σε μια κοινωνική ομάδα στη βοή της πόλης και στους πολύπλευρους ήχους της, είτε βρίσκεται κλεισμένος στον εαυτό του μακριά από τα «κοινωνικά», λειτουργώντας σαν μονάδα, πάντα έχει την ανάγκη για ελευθερία.


Ανθρωποι που πηγαίνουν και έρχονται συνεχώς στο ρυθμό της πόλης, αδιαφορώντας -ή και όχι- για το πλήθος γύρω τους, ενσωματώνονται και παγώνουν μέσα στα έργα των καλλιτεχνών.


Στην έκθεση συμμετέχουν αλφαβητικά οι καλλιτέχνες: Ανδρεοπούλου Βασιλική, Κερκύρα Ναταλία, Μπομπολάκης Γιώργος, Παπαντωνίου Ζαχαρίας, Στρατάκου Μαρία, Χαρακτινού Αννα, Chaudoit Bertrand, Ntonef Antonios.


Info
Bema-Polis-Young Artists
Stepping Forward
Artower Agora, Αρμοδίου 10, Βαρβάκειος Πλατεία
Αίθουσα Artower Hall Karantinos Gallery, 8oς όροφος
Εγκαίνια: 3 Οκτωβρίου 20.00 με 23.00
Διάρκεια έκθεσης: 3 έως 18 Οκτωβρίου
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Τετάρτη έως Παρασκευή 15.00 – 20.00 Σάββατο 12.00 – 16.00