Η ιστορία της ταινίας «Στα Χνάρια του Einstein – Η Μαγεία της Βαρύτητας» ακολουθεί το συναρπαστικό ταξίδι ενός νεαρού μάγου και ενός ρομπότ, στον χρόνο και το χώρο.

Μία ιστορία που από την πρώτη στιγμή καθηλώνει το κοινό, ενώ παράλληλα μεταλαμπαδεύει, με έναν γοητευτικά αφηγηματικό τρόπο, γνώσεις για περίπλοκα επιστημονικά αντικείμενα, όπως τα βαρυτικά κύματα και ο χρόνος. Μία ταινία για όλη την οικογένεια, που χάρη στην τεχνολογία της «Θόλου» προσφέρει μία συναρπαστική εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους!

Ιστορία:

«Γιατί τα αντικείμενα πέφτουν στο έδαφος χωρίς μαγεία;»

Ο νεαρός μάγος ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο για το σύμπαν και τα μυστικά του παρά για τα βαρετά μαγικά ξόρκια. Γοητεύεται από τα αστέρια, το σύμπαν και τους νόμους της φύσης. Έτσι, ένα βράδυ μπαίνει κρυφά στο Μουσείο του Albert Einstein και συναντά ένα μικρό, έξυπνο, αλλά ιδιόρρυθμο ρομπότ που γνωρίζει τα πάντα για τον Albert Einstein και τις θεωρίες του. Το ταξίδι ξεκινάει, με το ρομπότ να ταξιδεύει τον νεαρό μάγο, στον χρόνο και το χώρο και να μοιράζεται τις πολύτιμες γνώσεις του.

Η νέα ταινία στη ΘΟΛΟ, παρουσιάζει με εύληπτο και συνάμα συναρπαστικό τρόπο στους θεατές, εκπαιδευτικά θέματα σχετικά με τη βαρύτητα και τα μυστικά του σύμπαντος, σ’ ένα συναρπαστικό ταξίδι που αναδεικνύει την αξία της φιλίας.

Συντελεστές:

  • Αφήγηση: Ραφαέλ Αριστοτέλους, Δημήτρης Μπαμπανιώτης
  • Σκηνοθέτης και Σεναριογράφος: Dr. Peter Popp