Αυτή τη φορά τραγουδάμε για να σκορπίσουμε χαμόγελα! Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 στο Lost N Found θα υποδεχθούμε επί σκηνής τους TimeLapse (classic/Prog Rock), JetLag (Disco,funk,pop,Rock) και Mongrel ( Classic/alternative Rock), σε ένα διαφορετικό Live!

Το SPREAD THE MUSIC Vol3 γίνεται με σκοπό να υποστηρίξουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το γνωστό εθελοντικό οργανισμό, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, του οποίου κύριο μέλημα είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών και να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.

Το φετινό event είναι 3η κατά σειρά προσπάθεια (μετά τα Youth gone Wild 1 και 2) να ενισχύσουμε το Χαμόγελο του Παιδιού μέσα από τη μουσική και τη δύναμή της!

Το live θα έχει τιμή εισόδου 3EUR, τα οποία θα συγκεντρώνονται σε κουμπαρά του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και θα διατεθούν εξολοκλήρου για τους σκοπούς του.

Την ημέρα του live εθελοντές από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκονται στο χώρο με σκοπό να ενημερώσουν τους παρευρισκομένους για τον οργανισμό και τις δράσεις του. Μετά το πέρας της βραδιάς, εκπρόσωποι του οργανισμού, παρουσία των διοργανωτών, θα προχωρήσουν σε καταμέτρηση του ποσού και θα αποδώσουν ισόποση απόδειξη.

Στόχος μας σε αυτό το Live είναι να συμμετέχουμε στην προσπάθεια του οργανισμού με αυτό που μπορούμε να προσφέρουμε: ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!

Σας περιμένουμε σε μια rock βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη!!

Bands:

TimeLapse is a classic/progressive Rock Band, formed in October of 2013 in Athens.

Ioannis Koufopoulos – Lead Vocals/ Lead Guitar

Menelaos Petousis – Lead Guitar

Stefanos Koufopoulos – Backing Vocals/Bass Guitar

Maurice Noel Bouniol – Backing Vocals/Drums

Οι JET LAG δημιουργήθηκαν τον Νοέμβριο του 2001 και παίζουν κυρίως γνωστές, ξένες επιτυχίες:  pop, disco, funk, reggae, rock ‘roll n, από τις δεκαετίες 60 70 και 80 χωρίς να λείπουν και οι σύγχρονες διασκευές.

Ιoanna  moneda -vocals

christos  tzafolias –  guitar

nikos  papadopoulos –  bass

hatzigeorgiou – keyboards

christos  katselis  – drums

Mongrel is a 5-piece Alternative-rock Band from Athens, Greece

Pinelopi Skalkotou – Vocals

Alexandros kafousis – Drums

Bill mihalakelis – Lead guitar

Marinos tzaferis – Rhythm guitar