Το καθιερωμένο τελευταίο live της χρονιάς που έγινε θεσμός δηλώνει και πάλι το παρών. Είναι μουσικό, είναι χορευτικό, είναι γκρουβάτο και άκρως ανεβαστικό. Με λίγα λόγια: είναι Swing! Γιατί Χριστούγεννα -ανάμεσα στα άλλα- σημαίνει μουσική, χορό, κέφι, μεγάλα stage και μεγάλες μπάντες για μεγάλες βραδιές και εμπειρίες.

Το Xmas Swing Show κορυφώνει το εορταστικό κλίμα, παρέα με τους τους καλύτερους Έλληνες του είδους: Οι The Speakeasies Swing Band, στο τελευταίο live του ’17, έρχονται από τη Θεσσαλονίκη για ένα μουσικοχορευτικό ντελίριο με τη βοήθεια και παρουσία των Athens Boogie, που επίσης ξέρουν πολύ καλά πως να δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για ένα πραγματικό πάρτι!

Στις 30 Δεκεμβρίου, Σάββατο, το πιο δυνατό συναυλιακό γεγονός αποχαιρετισμού του 2017 στην Αθήνα!

The Speakeasies’ Swing Band!

Από το 2010 οι The Speakeasies Swing Band, έχουν παίξει σε μεγάλες συναυλίες και φεστιβάλ ανά την υφήλιο.

Έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο Swingalonica τον Μάιο του 2010 στη Θεσσαλονίη και έκτοτε έχουν ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε φεστιβάλ του εξωτερικού όπως στο DIGA DIGA DOO festival στην Μπανγκοκ της Ταιλάνδης, στο Royal Jazz Fest του Μπαχρέιν, στο Hep Cat’s Holiday στη Μ. Βρετανία, στο Copenhagen Lindy Exchange στη Δανία, στο Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ του Μπάνσκο στη Βουλγαρία και στο Summer Jamboree στην Ιταλία, φεστιβάλ στα οποία μοιράστηκαν την σκηνή με μεγάλα ονόματα του χώρου όπως οι Parov Stelar, Ray Collins, Cherry Poppin Daddies, Hillbilly Moon Explosion, κ,ά.

To 2012 κυκλοφορούν τον πρωτο τους δίσκο ‘Bathtub Gin’ το οποίο πλαισιώθηκε από τα μουσικά βίντεο των ‘Bright Lights Late Nights’ και του βραβευμενου πλέον, από την International Songwriting Competition (ISC), ‘Black Swamp Village’.

Το 2015 επανέρχονται με το ‘Land of Plenty’, έναν δίσκο αποτελούμενο απο 10 τραγούδια, σε ήχους Swing, Jazz, Blues και Dixieland.

Το 2017 συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου με την παράσταση “Homesickness Blues’’ σε σκηνοθεσία Ακύλλα Καραζήση και ενορχήστρωση Κώστα Βόμβολου.

Athens Boogie

Οι Athens Boogie είναι μια χορευτική ομάδα στη καρδιά της Αθήνας. Έχει ως στόχο την προώθηση του χορού και της μουσικής Rock n’Roll και Swing, διαδίδοντας τις φιγούρες και την κουλτούρα της εποχής από το ’20 έως το ’50. Eνώνουν αυτά τα δύο είδη και το πάθος για χορό σε μια διαφορετική, διασκεδαστική εμπειρία.

 

www.facebook.com/AthensBoogie