Μετά από ένα χρόνο απουσίας το Santacore Is Coming to Breakdown έρχεται να ακυρώσει κάθε επαναλαμβανόμενο τραγούδι που ακούς παντού και κοντεύεις να τρελαθείς και σκάει σαν βόμβα με έξι δυνατές μπαντάρες για να τραγουδήσεις να χτυπηθείς και να ξεδώσεις σε ένα από τα πρώτα live του An Club μετά την καράντινα!

Exile in Utopia

Ένα αθηναϊκό συγκρότημα και το είδος που το καθορίζει είναι progressive/djent. Αυτή τη στιγμή το συγκρότημα είναι στα τελευταία στάδια ολοκλήρωσης του πρώτου τους δίσκου και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Mask of Prospero

Οι Mask of Prospero κινούνται γύρω από το φάσμα του modern progressive metal και προέρχονται από την Αθήνα. Η μπάντα σχηματίστηκε το 2014 από τον Χρήστο Κοντούλη και τον Πάνο Κοτταρά και κυκλοφόρησε το πρώτο της EP “In Absence” την ίδια χρονιά. Το ντεμπούτο τους το έκαναν με το άλμπουμ “The Observatory” το οποίο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2018, και από τότε έχουν κάνει αρκετές εμφανίσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη μαζί με τους TesseracT, Thy Art is Murder, Wolfheart κ.α. Η μπάντα πλέον είναι πιο ενεργή από ποτέ, έχοντας στα σκαριά τον δεύτερο δίσκο ο οποίος αναμένεται στις αρχές του 2022.

Senserase

Οι Αθηναίοι Senserase κυμαίνονται στα είδη του mathcore και progressive metal. Έχουν συμμετάσχει σε πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε Αθήνα και επαρχία ως support αλλά και headliners. Πριν από ένα χρόνο κυκλοφόρησε η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά τους με το όνομα “Oros”, με την πεντάδα να είναι έτοιμη να ανέβει ξανά στα σανίδια των stages για να αναπαράγει τις συνθέσεις της.

TripNote

Mία μπάντα melodic hardcore, από την Αργυρούπολη και δημιουργήθηκε το 2014. Ο ήχος της μπάντας είναι σκοτεινός και συναισθηματικός, στα πλαίσια του “ευρωπαϊκού” melodic hardcore αλλά και με αρκετά hardcore punk στοιχεία. Αντίστοιχο ύφος και στιχουργικά με ιδιαίτερο χαρακτήρα, εμπνευσμένο από την καθημερινή ζωή και τις δυσκολίες της, αφήνοντας πάντα, ελεύθερα και εύκολα τον ακροατή να ταυτιστεί μέσα από τα κομμάτια, σε συνδυασμό με τον ανάλογο ήχο. Οι TripNote έχουν συμμετάσχει σε αρκετά φεστιβάλ της underground σκηνής, και όχι μόνο, έχουν μοιραστεί την σκηνή με μπάντες από το εξωτερικό, ενώ συχνή είναι και η παρουσία τους και σε περιοχές εκτός Αθηνών μέσα από τα συχνά τουρ που πραγματοποιούν εντός συνόρων. Τέλος, οι TripNote έχουν ανακοινώσει ήδη την κυκλοφορία νέου άλμπουμ τις επόμενες εβδομάδες, με όνομα “Farewell Forever”. Το πρώτο κομμάτι του νέου δίσκου με τίτλο “Heart Like An Anchor”, έχει ήδη δημοσιοποιηθεί με βίντεο κλίπ.

Warcode

Σχηματίστηκαν το 2007 στα Τρίκαλα. Το 2008 κυκλοφόρησε το πρώτο demo EP με τίτλο “Warcode”. Μετά από αυτό, ξεκίνησε η σύνθεση του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ, με τίτλο “Vortex of Chaos” το οποίο και κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2014. Αρκετά live ακολούθησαν εντός Ελλάδας και δύο μίνι περιοδείες στη κεντρική Ευρώπη. Μετά από απουσία 5 χρόνων και κάποιες αλλαγές στο line up της μπάντας ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τη σύνθεση και την ηχογράφηση του δεύτερου δίσκου με τίτλο “Post – Modern Delusions”. Ο δίσκος αποτελείται από εννιά δυνατά και γρήγορα τραγούδια με τις επιρροές να δίνουν και να παίρνουν από το χώρο του death metal, και φυσικά με καταβολές από το thrash, ο οποίος κυκλοφόρησε το Σεπτέμβρη του 2019.

Meet the Maker

Δημιουργήθηκαν το 2018 από τον Αλεξ Μπιλάλη και τον Κώνσταντινο Κόνιαρη και στην συνέχεια το γκρουπ ολοκληρώθηκε με τον Νίκο Κουδουνά και τον Χρήστο Καράτζαλη. Η μπάντα παίζει με βάση την deathcore και αναμιγνύει στοιχεία slam και beatdown στα κομμάτια της. Από τους Meet the Maker μπορείς να περιμένεις βίαια breakdown, τεχνική μουσική σύνθεση και ακραία bass drops. Αυτή την στιγμή παρουσιάζουν τον νέο τους δίσκο “Suffocate”.

*Στον χώρο εισέρχεστε επιδεικνύοντας: Έγγραφο ταυτοπροσωπίας | Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. Για τους ανήλικους επιτρέπεται η είσοδος με την επίδειξη self-test.