Ψωμί και εφημερίδα είναι ο τίτλος της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας του Μίλτου Πασχαλίδη για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Μια παράσταση γεμάτη εκπλήξεις και τραγούδια του αγαπημένου τραγουδοποιού από το νέο του δίσκο Ψωμί και εφημερίδα αλλά και από παλαιότερες δισκογραφικές του επιτυχίες δοσμένες μέσα από μια διαφορετική μουσική ματιά. Στην περιοδεία του θα μοιραστεί την σκηνή μαζί με την Φρόσω Στυλιανού.

Η περιοδεία του Μιλτιάδη Πασχαλίδη τον Ιούλιο και τον Αύγουστο περιλαμβάνει 14 παραστάσεις, στην Λάρισα στις 7/7 στο Κηποθέατρο, στην Κέρκυρα στις 9/7 στο Θέατρο Κάστρου, στην Πρέβεζα στις 11/7 στο Κηποθέατρο, στην Άρτα στις 12/7  στο Κάστρο, στα Γρεβενά στις  13/7  στο Θέατρο, στο Αττικό Άλσος στις 16/7 στην Αθήνα, στα  Ανώγεια στις 2/8 και στις 3/8 και στο Κολυμπάρι Χανίων στις 5/8 μαζί με τον Βασίλη Σκουλά και τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, στα Πράμαντα Τζουμέρκων στις 7/8 μαζί με το Γιώργο Μεράντζα, στη Λίμνη Πλαστήρα στις 9/8, στους Παξούς στις 15/8 και στη Λούτσα στις 23/8 στο Cult bar.

Τον Μίλτο Πασχαλίδη στην σκηνή θα τον πλαισιώνουν ο Μάνος Αθανασιάδης στο πιάνο, ο Ηλίας Δουμάνης στα ντραμς, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο, Δημήτρης Σινογιάννης στις κιθάρες και ο Νίκος Παπαναστασίου στο ακορντεόν.