Προορισμός: Πλανήτης Γη | Jo Nelson & Tom Clohosy Cole

Ποια ήταν η μορφή του πλανήτη μας 250 εκατομμύρια χρόνια πριν;
Πώς αλλάζει ο καιρός από μήνα σε μήνα και μέσα στον χρόνο;
Πώς δημιουργείται ένας σεισμός; Και πώς αυτός μπορεί να δημιουργήσει ένα τσουνάμι;
Πώς έχει επηρεάσει τον κόσμο μας η ανθρώπινη δραστηριότητα;
Μπορούμε να κάνουμε κάτι για να τον σώσουμε;

Ένα απολαυστικό βιβλίο που προσφέρει στους μικρούς αναγνώστες (7+) μια λεπτομερή εισαγωγή για να κατανοήσουν με απλό και ουσιαστικό τρόπο τον πλανήτη μας, αλλά και τα διάφορα φαινόμενα που συνυπάρχουν και αλληλεπιδρούν σ’ αυτόν μέχρι σήμερα.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ετοιμαστείτε για την περιπέτεια της ζωής σας, εξερευνώντας τον πλανήτη Γη. Θα σκαρφαλώσετε στα ψηλότερα βουνά, θα βουτήξετε στους βαθύτερους ωκεανούς και θα γευθείτε την εμπειρία των ακραίων καιρικών φαινομένων σε ένα ταξίδι γεμάτο ανακαλύψεις.

Θα μάθετε τι διαμορφώνει τον καιρό και πώς αλλάζει το κλίμα, θα δείτε πώς λειτουργούν οι κύκλοι του νερού και θα εξερευνήσετε την επιστήμη πίσω από τους σεισμούς, τα ηφαίστεια και τα τσουνάμι. Θα πληροφορηθείτε για τις απειλές που δέχεται ο πανέμορφος πλανήτης μας ―και τι μπορείτε να κάνετε εσείς για να σώσετε τον πλανήτη Γη.

Μετάφραση: Ηλίας Μαγκλίνης
ISBN: 978-960-572-227-2
Σελίδες: 40
Τιμή: 14,99 €
Από 7 ετών

Προορισμός: Διάστημα | Dr. Christoph Englert & Tom Clohosy Cole

Πώς δημιουργήθηκε η μεγάλη έκρηξη και η δημιουργία του κόσμου μας;
Πώς είναι το σύμπαν σήμερα;
Ποιοι είναι οι τύποι των γαλαξιών;
Πώς λειτουργεί το Ηλιακό μας σύστημα;
Μπορεί να υπάρξει ζωή σε άλλους πλανήτες;

Ένα απολαυστικό βιβλίο που προσφέρει στους μικρούς αναγνώστες (7+) μια λεπτομερή εισαγωγή για να κατανοήσουν με απλό και ουσιαστικό τρόπο τον κόσμο μας, τη δημιουργία του αλλά και την εξέλιξή του μέχρι σήμερα.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ανεβείτε στο διαστημικό λεωφορείο και ετοιμαστείτε για τη διαδρομή της ζωής σας καθώς θα εξερευνήσετε το βαθύ διάστημα με μια ομάδα πέντε ακόμα αστροναυτών.

Το ταξίδι της ανακάλυψης θα σας μεταφέρει στο τοπικό μας Ηλιακό Σύστημα και πέρα από αυτό, σε γαλαξίες μακρινούς και απέραντους. Σε κάθε στάση, θα μάθετε περισσότερα για την επιστήμη πίσω από τα άστρα, τους πλανήτες, τους μετεωρίτες και τους κομήτες των ουρανών μας, την ιστορία του σύμπαντός μας και την προέλευση του δικού μας πλανήτη, της Γης.

Μετάφραση: Ηλίας Μαγκλίνης
ISBN: 978-960-572-226-5
Σελίδες: 40
Τιμή: 14,99 €
Από 7 ετών