Ο τρόπος που καθημερινά επικοινωνούμε έχει αλλάξει, κάνοντας τη ζωή μας σαφώς πιο εύκολη. Το γεγονός πως μπορούμε να είμαστε διαρκώς συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, μας δίνει ταυτόχρονα τη δυνατότητα να μπορούμε να διαχειριστούμε με μεγαλύτερη ευκολία τις καθημερινές μας εργασίες.

Τα smartphones έχουν γίνει η προέκταση του… χεριού μας -ίσως και του εαυτού μας- αφού μέσα από αυτά καταφέρνουμε να διεκπεραιώνουμε σημαντικές εργασίες, όπως η αποστολή e-mails, αλλά και να χαλαρώνουμε streamάροντας στο YouTube, όποτε το επιθυμούμε.

Μάλιστα, όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν και τα επίσημα στοιχεία της Cosmote καθώς υπογραμμίζουν πως η κίνηση mobile data στο δίκτυο της αυξήθηκε κατά 760%, το διάστημα 2013-2017! Και πού καταναλώνουμε αυτά τα mobile data; Το 30% αυτών, όπως είναι αναμενόμενο, καταναλώνεται στα social media, το άλλο 30% σε video streaming, το 25% σε web browsing και το 15% σε όλες τις άλλες εργασίες που κάνουμε από το smartphone μας.

Γνωρίζουμε όμως καλά, πως τα data δεν είναι ποτέ αρκετά! Πόσες φορές δεν… ξεμείνατε από data όταν έπρεπε να ψάξετε τη διεύθυνση του θεάτρου στο Internet και άλλες πόσες δεν μπορούσατε να κάνετε upload στο Instagram ένα story από την παράσταση που είδατε;

Σε όλους μας έχει συμβεί. Τα data είναι πολύτιμα, χωρίς αυτά δεν ζούμε. Θα ευχόμασταν να ήταν απεριόριστα, να μην τελείωναν ποτέ. Και ίσως αυτή η ευχή να μπορεί να γίνει τρόπο τινά πραγματικότητα…

Πώς;

Η νέα σειρά προγραμμάτων συμβολαίου Cosmote Mobile & Family, λόγω της αυξημένης χρήσης data από τους συνδρομητές της, μπορεί να μας προσφέρει έως και 80% περισσότερα data για χρήση Internet από το κινητό! Η COSMOTE αυξάνει τα διαθέσιμα data και συνολικά τις παροχές (χρόνος ομιλίας, SMS) των προγραμμάτων της και με αυτόν τον τρόπο απαντά στην αυξανόμενη τάση για περισσότερο mobile internet σε πιο χαμηλές τιμές!

Ατομικά ή οικογενειακά;

Συγκεκριμένα, τα νέα ατομικά προγράμματα συμβολαίου Cosmote Mobile διατίθενται σε τρεις επιλογές: Small, Medium και Large, προσφέροντας έως 2000 λεπτά ομιλίας και SMS προς όλα τα εθνικά κινητά καθώς και περισσότερα ενσωματωμένα data, που φτάνουν τα 5GB, για ακόμη περισσότερο Mobile Internet!

Με περισσότερα data έχουν εμπλουτιστεί και τα οικογενειακά προγράμματα συμβολαίου COSMOTE Mobile Family. Τα προγράμματα προσφέρουν έως 10GB, τα οποία μπορεί να μοιράζεται όλη η οικογένεια, έως και απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, καθώς επίσης family data limits, που δίνουν τη δυνατότητα στους γονείς να θέτουν όρια στα MB που καταναλώνουν τα παιδιά τους, εκπαιδεύοντάς τα στην ορθολογική χρήση του Internet!

Ποιο είναι το γρηγορότερο δίκτυο

Σίγουρα έχετε βρεθεί με παρέες στα ίδια μέρη και τα κινητά κάποιων δεν πιάνουν σήμα. Ποιο είναι τελικά το γρηγορότερο δίκτυο στη χώρα μας; Σύμφωνα με τις μετρήσεις της COSMOTE, οι συνδρομητές της στην κινητή απολαμβάνουν 80% υψηλότερες ταχύτητες από τον δεύτερο πάροχο κινητής στα αστικά κέντρα/μεγάλες πόλεις και τριπλάσιες ταχύτητες από τον δεύτερο πάροχο κινητής, στις μικρότερες πόλεις και τους βασικούς οδικούς άξονες της χώρας. Όμως, αυτό είναι κάτι που ήδη το φανταζόσασταν…

Τώρα, αξιοποιώντας τα εμπλουτισμένα data των προγραμμάτων κινητής, οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φωνής και mobile Internet, μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο 4G και 4G+ στη χώρα, με πληθυσμιακή κάλυψη πάνω από 98% και 94% αντίστοιχα.

Για να προσφέρει σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές υψηλές ταχύτητες Mobile Internet, η COSMOTE έχει αυξήσει τα τελευταία δύο χρόνια τη μέση ταχύτητα πρόσβασης στο Internet κατά 40% και τη χωρητικότητα του δικτύου της κατά 57%. Επιπλέον, το δίκτυο κινητής COSMOTE είναι το μόνο που παρέχει κάλυψη ακόμα και στους πιο δύσκολους εσωτερικούς χώρους, με την αποκλειστική δυνατότητα για  WiFi Calling.

Αξίζει να επαναλάβουμε πως παρόλο που την τελευταία πενταετία, η κίνηση mobile data μέσω του δικτύου της Cosmote έχει σημειώσει θεαματική άνοδο, που φτάνει το 760%, ωστόσο το ίδιο διάστημα, η μέση χρέωση ανά GB έχει μειωθεί σχεδόν 75%. Επιπλέον, μόνο το 2017, καταναλώθηκαν πάνω από 57,5 petabytes (1 petabyte=1000 terabytes ), ενώ το 2018 η χρήση των data αναμένεται να αυξηθεί πάνω από 50%!

Θέλετε να μιλήσουμε κι άλλο για data;