Λίγες μέρες απέμειναν για το τέταρτο -και πιο εντυπωσιακό- comeback του Plisskën Festival! Το Plisskën επιστρέφει φέτος στις 6 και 7 Ιουνίου με 5 stages, 66 καλλιτέχνες και special events υποσχόμενο μία αξέχαστη εμπειρία για όλους!

Μοιρασμένοι σε Main, Outdoor και Club stage, 44 καλλιτέχνες της εγχώριας και διεθνούς μουσικής σκηνης έρχονται να προσφέρουν δύο ημέρες μοναδικής μουσικής στο ελληνικό κοινό, ενώ προστίθενται τα Outdoor Club stage και Comedy stage εμπλουτίζοντας το non-stop party του Plisskën και ανεβάζοντας την διάθεση στα ύψη!

Εγκαινιάζοντας το ξεκίνημα της τέταρτης εκδοχής του, θα πραγματοποιηθεί το Plisskën Launch Party υποδεχόμενο τις βασικές μέρες του φεστιβάλ. Έτσι στις 5 Ιουνίου οι εκ Βραζιλίας ορμώμενοι Boogarins, οι νεοσύστατοι The East, μαζί με τους εξαιρετικούς Nightmare Air και τον rock’n’soul party master, Jonathan Toubin, θα βρεθούν στο Six D.o.g.s για ενα event “προθέρμανση” του διημέρου που έπεται. Extra treats της βραδιάς dj set από Suuns, Noise Figures και Βlack Athena καθώς και secret guests έκπληξη. Η προσέλευση θα πραγματοποιείται με σειρά προτεραιότητας (first-come, first-served basis) , ενώ η είσοδος θα επιτρέπεται αποκλειστικά με την επίδειξη του εισιτηρίου.

Το timetable πρόγραμμα του Plisskën Festival 2014 παρουσιάζει την συνολική εικόνα σχετικά με τις ώρες εμφανίσεων των acts σε όλα τα stages του φεστιβάλ διανύοντας συνολικά 24 ώρες μουσικής κατά την διάρκεια των δύο ημερών, ενώ πλέον διατίθεται και το Plisskën 2014 App, η δωρεάν εφαρμογή internet σχεδιασμένη για smart phones που συνδυάζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το φεστιβάλ: νέα, καλλιτέχνες, χώροι εκδηλώσεων, line-up, εισιτήρια, twitter, Youtube, Tumblr, Facebook και επιπλέον δράσεις.

Αναλυτικά, οι πόρτες ανοίγουν 16.30μμ την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Ιουνίου, με τα πρώτα συγκροτήματα να ανεβαίνουν στο Main stage στις 17.15, ενώ οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών του Club stage ξεκινάνε στις 17.30.

Το πρόγραμμα του Outdoor stage αρχίζει στις 17.45 ενώ από τις 18.30 εώς τις 02.00, οι μουσικοί καλεσμένοι των Black Athena θα επιλέγουν μουσικές στο Outdoor Club stage. Τέλος, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει με τους κωμικούς του Comedy stage απο τις 18.30 έως τις 22.00.

Για το πλήρες line up του φεστιβάλ: www.plisskenfestival.gr