Αυτή τη φορά συνδυάζουμε 3 πάθη μας σε 1, καθώς ανάμεσα στους σκαραβαίους και τα ιερογλυφικά του καλλιτέχνη της τρέχουσας έκθεσης της γκαλερί, ο συγγραφέας Φίλιππος Μορρίς παρουσιάζει το δεύτερο μέρος της τριλογίας R.E.Μ (Rapid Eye Movement), «Μαύρη Στίλβη», απο τις εκδόσεις ΛΥΚΟΦΩΣ. Ακολουθεί ένα μουσικό live απόλυτου γκρουβ απο τους OMNIAH.

OMNIAH είναι μια μπάντα που εκπροσωπεί επάξια τη μουσική σκηνή των Νοτίων προαστίων τα τελευταία χρόνια. Τα μέλη της βρίσκονται σε αιώνιο φλερτ με το γκρουβ, γράφουν τα δικά τους κομμάτια, φημίζονται για την ιδιαιτερότητα τους στο να ”πειράζουν” τραγούδια ξένων και εγχώριων καλλιτεχνών, τα οποία δεν είχατε φανταστεί ποτέ ότι χορεύονται!

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η οικογένεια του Σάμιουελ Ντάιμοντς θα βρεθεί αναπάντεχα στο μάτι του κυκλώνα ενώ περνάει τις διακοπές της στην Πόλη του Μεξικό το τριήμερο του εορτασμού της Ημέρας των Νεκρών.

Νέα ευρήματα από την πρόσφατη κλοπή του διάσημου Λινού Βιβλίου γνωστού ως «Liber Linteus» από το Αρχαιολογικό Μουσείο του Ζάγκρεμπ θα οδηγήσουν τον Σάμιουελ σε μια απρόσμενη αναζήτηση στην Βόρεια Ινδία, στην γη της Αγιουρβέδα, των καταραμένων πόλεων, των φιδιών και των φακίρηδων.

Εκεί, κάτω από την σκιά ενός ασιατικού θρύλου που κανένα στόμα πια δεν διηγείται, ο Σάμιουελ θα βρεθεί ενώπιον ενός μυστικού καλά κρυμμένου για πάνω από δύο χιλιάδες χρόνια και θα αντιμετωπίσει μια μυθική σέκτα που ψάχνει την χαμένη της δύναμη.

«Το δεύτερο πιο noir μέρος της τριλογίας R.E.M. που μας οδηγεί αγκαλιά με τους πρωταγωνιστές σε μια σκοτεινή, υψηλής αδρεναλίνης περιδίνηση στην οποία η έξοδος περνάει μέσα από τους προσωπικούς μας εφιάλτες».