Το γήπεδο του μπάσκετ και μέσα ο μαύρος σκύλος άγριος σα λυσσασμένος. Ο υποδιοικητής Μάρκος , καβάλα στο άλογό του και μπροστά το σεμεδακι της γιαγιάς και το καντήλι να καίει όπως στα παλιά εικονοστάσια. Δυο γυμνές γυναίκες σε έναν άδειο δρόμο της πόλης. Είναι μέρα ή νύχτα;  Παρίσι, στρατιώτες , το χαρακτηριστικό αξιοθέατο – σήμα κατατεθέν και ο Γάλλος συγγραφέας με το τσιγάρο στο χέρι . Ο πιλότος που κοιτάζει τον πειρασμό ενώ ένα τρένο από τα παλιά περνάει από πίσω. Η ανέμελη ευρωπαία και οι άνθρωποι στη θάλασσα.

Εικόνες , φτιαγμένες από άλλες εικόνες, , εικόνες που γεννάνε σκέψεις, και σκέψεις που γεννούν νέες εικόνες.  Ζωγραφισμένες με ακουαρέλες, ξυλομπογιές, μολύβια  και ακρυλικά σε  χαρτιά και καμβάδες ζωγραφικής.

Εικόνες , φτιαγμένες από άλλες εικόνες, , εικόνες που γεννάνε σκέψεις, και σκέψεις που γεννούν νέες εικόνες.  Ζωγραφισμένες με ακουαρέλες, ξυλομπογιές, μολύβια  και ακρυλικά σε  χαρτιά και καμβάδες ζωγραφικής. Με  αγάπη στο σχέδιο και στο χρώμα ,και επιρροές από τoν RB Kitaj , τον Larry  Rivers, τον David Hockney, τους νέους Έλληνες ρεαλιστές , την Pop Art, αλλά και τη σύγχρονη παραστατική ζωγραφική στη Γερμανία.

Εικόνες της καθημερινότητας που γεννούν νέες εικόνες, καλλιτεχνικές. Τα σχόλια, τα όνειρα, οι σκέψεις, οι συνειρμοί του καλλιτέχνη, αναμιγνύονται μεταξύ τους σε ένα παιχνίδι εικόνων και κειμένου με δυνατά χρώματα στους καμβάδες και με την ευαισθησία των τόνων στις ακουαρέλες και μετουσιώνονται σε Τέχνη με στόχο ν’ αγγίξουν το θεατή με ποικίλους τρόπους και σε διαφορετικά επίπεδα ( αισθητικό, νοητικό κλπ ).