Οι Χειμερινοί Κολυμβητές αποτελούν μία μοναδική περίπτωση μουσικού σχήματος. Πολύ γνωστοί τόσο για τις άκρως επιτυχημένες live εμφανίσεις τους και τους φανατικούς οπαδούς τους, όσο και για την ιδιαιτερότητα της φωνής και της προσωπικότητας του Αργύρη Μπακιρτζή, οι Χειμερινοί Κολυμβητές προτείνουν μία διαφορετική, sui generis μορφή συναυλίας, που μένει αξέχαστη σε όσους την έχουν παρακολουθήσει έστω και μία φορά.

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στις 9:30 το βράδυ, οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα εμφανιστούν στον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού Ωδείου Δράμας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της τελετής λήξης του φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Παλαιοί όσο και ανανεωμένοι, οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης, που θα διαμορφωθεί στην πορεία του, όπως γίνεται πάντα στις εμφανίσεις τους τα τελευταία χρόνια. Εκτός από τα τραγούδια του τελευταίου δίσκου τους θα παρουσιάσουν όσα βέβαια τραγούδια και ό,τι άλλο φέρει η βραδιά, αλλά και όσα τραγούδια τους ζητηθούν από τους οκτώ δίσκους της 30ετούς παρουσίας τους στη δισκογραφία και άλλα ανέκδοτα.

Η παρουσία τους σε ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ υποστηρίζεται και από το ότι οι περισσότεροι, ο καθένας ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί, έχουν επανειλημμένα συμμετάσχει ως ηθοποιοί ή ως συνθέτες μουσικής σε διάφορες ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους.

Και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στη συναυλία θα παρευρίσκονται άπαντες. Τα μέλη του συγκροτήματος είναι:

Κώστας Βόμβολος – ακορντεόν, φωνή

Δημήτρης Μυστακίδης – μπουζούκι, φωνή

Αργύρης Μπακιρτζής – φωνή

Μπάμπης Παπαδόπουλος – κιθάρα

Θοδωρής Ρέλλος – κλαρίνο

Διονύσης Ρούσσος – φωνή

Μιχάλης Σιγανίδης – κοντραμπάσο, φωνή

Κώστας Σιδέρης – μεσομπούζουκο, φωνή