Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 οι Thee Holy Strangers γιορτάζουν στο An Club την κυκλοφορία του πρώτου ομώνυμου άλμπουμ τους.

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο στούντιο Shakti Sound το χειμώνα και την άνοιξη που μας πέρασαν, σε παραγωγή του Jim Spliff και ηχοληψία του Simon Bloom. Περιέχει δώδεκα πρωτότυπες συνθέσεις και θα κυκλοφορήσει σε cd από το label του γκρουπ με τη βοήθεια των Merlin’s Music Box, Labyrinth of Thoughts και Lab Records, άλλωστε η εποχή σηκώνει συνεργατικά εγχειρήματα. Ημέρα κυκλοφορίας του είναι η 10η Οκτωβρίου, και την ίδια ημέρα το cd θα πωλείται στο Αν club.

Οι Thee Holy Strangers, μία σύμπραξη μουσικών από γνωστές μπάντες της πόλης, συνεχίζουν μια πορεία που ξεκίνησε εδώ και δυο χρόνια περίπου και περιλαμβάνει συναυλίες που έχουν προκαλέσει αίσθηση (ανάμεσά τους η εμφάνιση στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ του 2014) και ένα 7ιντσο single (Fiery Road/Trouble on Trouble) το οποίο κυκλοφόρησε μαζί με το ιστορικό zine «Fractal Press». Έχοντας μόλις ολοκληρώσει την ηχογράφηση του πρώτου τους μεγάλου δίσκου, ξεδιπλώνουν ζωντανά το γοητευτικό χαρμάνι της μουσικής τους που οι ίδιοι ονομάζουν “kozmic swamp music”: «Σκοτεινή» Americana, soul και αστικό μπλουζ, ένα soundtrack για μία επικίνδυνη και απελευθερωτική βόλτα σε τόπους της καρδιάς και της πόλης σε δύσκολους καιρούς.

Thee Holy Strangers:

Alex K. (The Last Drive, The Earthbound) – Φωνή, Κιθάρα, φυσαρμόνικα

Νίκος Φυσσάκης (Dustbowl) – Κιθάρα

John Hardy (Dustbowl, Birds of Paradise) – Pedal steel guitar, ακουστική κιθάρα

Costas C. a.k.a Digital Alkemist (Night On Earth, Nightstalker, Blend

Sextet) – Drums

Τζένη Καπάδαη – (Expert Medicine, the Earthbound, MeWeathers) Φωνή

Φλώρα Ιωαννίδη (Ludmilla, Μake Believe) – Φωνή

Τάσος Παλαιολόγου (Dream Long Dead, ex-Down ‘n’ Out, 700 Machines) – Μπάσο