Το Τέλειο Αφεντικό

Σκηνοθεσία/Σενάριο: Φερνάντο Λεόν ντε Αρανόα

Ο Blanco είναι ο χαρισματικός ιδιοκτήτης μιας οικογενειακής επιχείρησης που επιδιώκει να κερδίσει έναν διαγωνισμό «Επιχειρηματικής Αριστείας». Όλα πρέπει να είναι τέλεια! Αλλά η εικόνα της τέλειας εταιρίας καταρρέει καθώς ο Blanco πρέπει να διαχειριστεί μια σειρά από έκρυθμες καταστάσεις, όπως την εκδικητικότητα ενός απολυμένου υπαλλήλου, την κατάθλιψη του διευθυντή, και το ξεμυάλισμα ενός φιλόδοξου ειδικευόμενου. Προκειμένου να κερδίσει τον διαγωνισμό, το «τέλειο αφεντικό» εισβάλει απροκάλυπτα στις ιδιωτικές ζωές των υπαλλήλων του πυροδοτώντας μια αλυσιδωτή αντίδραση με ολέθριες συνέπειες.

Υψηλή Ραπτική

Σκηνοθεσία/Σενάριο: Σιλβί Οχαγιόν

ΗΈσθερ είναι στο τέλος της καριέρας της ως βασική σχεδιάστρια μόδας στο εργαστήριο της Dior Avenue Montaigne. Μία μέρα, ένα εικοσάχρονο κορίτσι, η Τζέιντ, της ληστεύει την τσάντα στο μετρό. Αντί να καλέσει την αστυνομία η Έσθερ αποφασίζει να φροντίσει την Τζέιντ. Βλέπει σε εκείνη την πιθανότητα να της μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της, την τέχνη της ραπτικής, τον μοναδικό της πλούτο. Στον τρελό κόσμο της Υψηλής Ραπτικής που ο υπέρμετρος ανταγωνισμός είναι καθημερινότητα η Έσθερ θα ξεπεράσει τον εαυτό της και θα αλλάξει τα στερεότυπα.

Καλή Τύχη Λίο Γκράντε

Σκηνοθεσία: Σόφι Χάιντ

Η Νάνσι Στόουκς (Έμα Τόμσον) είναι μία συνταξιούχος εκπαιδευτικός, που λαχταρά λίγη δράση και σεξ. Καλό σεξ. Παρόλο που ο σύζυγός της, ο Ρόμπερτ, ήταν ένας καλός σύντροφος, δεν ήταν ποτέ ένας καλός εραστής. Ο ίδιος πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή και η Νάνσι αναζητά την περιπέτεια με τον Λίο Γκράντε (Ντάριλ ΜακΚόρμακ), έναν σεξεργάτη. Ούτε που φανταζόταν πως θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν πέραν της συνεύρεσής τους, όμως η Νάνσι νομίζει ότι της αρέσει. Και ακριβώς το ίδιο αισθάνεται και αυτός για εκείνη. Μετά από κάθε ραντεβού τους, η δυναμική τους μεταβάλλεται και οι μάσκες πέφτουν.

Lightyear

Σκηνοθεσία/Σενάριο: Άνγκους Μακλέιν

Η ταινία ξεκινάει με τον καταξιωμένο Στρατιώτη του Διαστήματος Μπαζ Λάιτγιαρ, τη διοικήτριά του, Αλίσα Χόθορν και ένα πλήρωμα με πάνω από χίλιους επιστήμονες και τεχνικούς να επιστρέφουν μετά την τελευταία τους αποστολή. Σχεδόν 4 εκατομμύρια έτη φωτός μακριά από τη Γη, ένας αισθητήρας δίνει σήμα εγγύτητας με έναν αχαρτογράφητο, αλλά πιθανώς πλούσιο σε φυσικούς πόρους, πλανήτη. Ο Μπαζ αποφασίζει να ανακατευθύνει το σκάφος προς τον λασπώδη πλανήτη με τις επιθετικές κληματαριές και τα τεράστια σμήνη από έντομα. Οι απόπειρες για εσπευσμένη έξοδο δεν πετυχαίνουν και το σκάφος συγκρούεται, αφήνοντας τον Μπαζ, την Αλίσα και το πλήρωμα σε έναν αφιλόξενο πλανήτη.