Οι Storm String Quartet έρχονται να κλείσουν την “Θερινή Αυλαία” αυτό το καλοκαίρι με  μια μοναδικη συναυλία, μια πραγματική καταιγίδα μουσικής, που θα μας ταξιδέψει σε διαφορετικούς μουσικούς κόσμους την Τρίτη 26 Αυγούστου 2014, στις 21.15.

Οι STORM String Quartet είναι ένα “διαφορετικό” κλασικό κουαρτέτο, µε διακεκριµένους µουσικούς, κορυφαίους της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης και της Συµφωνικής Ορχήστρας του Δήµου Θεσσαλονίκης, που αλλάζει τους κανόνες και παρουσιάζει αγαπηµένες συνθέσεις της παγκόσµιας µουσικής σκηνής. Ένα µουσικό σύνολο που ανταποκρίνεται πλήρως στο όνοµά του και δηµιουργεί στον ακροατή την αίσθηση ότι βρίσκεται σε κάποια από τις συναυλίες του αγαπηµένου του συγκροτήµατος.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γνωστά soundtracks από αγαπημένες ταινίες και κομμάτια που έγιναν παγκόσμιες επιτυχίες των QUEEN, AC/DC, SCORPIONS, METALLICA, GUNS N’ ROSES, MICHAEL JACKSON, κ.α., σε διασκευές του εμπνευστή και δημιουργού του Έκτορα Λάππα. Στις συναυλίες των STORM String Quartet η μπάντα και το κοινό να γίνονται ένα, εκτοξεύοντας την ενέργεια στα ύψη.

STORM
Έκτορα Λάππα  – βιολί
Μαρία Ζαχαριάδου – βιολί
Νεοκλή Νικολαίδη – βιόλα
Μαρία Χρίστοβα – βιολοντσέλο

Συμμετέχουν:
Δημήτρης Βίτης  – κρουστά
Κωστής Βρεττός – ηλεκτρική κιθάρα