Οι Stick To Your Guns σχηματίστηκαν το 2003 στο Orange County/California, την γενέτειρα διαφόρων συγκροτημάτων από ποικίλα μουσικά ιδιώματα, όπως οι Adolescents, Social Distortion, Offspring, Bleedin’ Through, Ignite και πολλών άλλων.

Οι κοινές μουσικές καταβολές των μελών των Stick To Your Guns, συνεισφέρουν στη δημιουργία του ήχου τους, έναν τέλειο συνδυασμό hardcore punk, melodic hardcore και metalcore.

Η μοναδικότητα του ήχου τους αποτυπώνεται στα 4 EP και 7 full length albums, με αποκορύφωμα το έβδομο studio album τους «Spectre» (Pure Noise, 2022).

Ένα άλλο πολύ σημαντικό στοιχείο στις μουσικές δημιουργίες των Stick To Your Guns είναι το κομμάτι των στίχων. Έχοντας υιοθετήσει έναν straight edge τρόπο ζωής, οι στίχοι τους, εκτός από την κοινωνική και πολιτική τους διάσταση, πολύ συχνά περιστρέφονται γύρω απ’ τον αυτοστοχασμό και την ενδοσκόπηση, ως μέσο για την προσωπική και κατ’ επέκταση κοινωνική βελτίωση.

Την Τετάρτη 12 Απριλίου, παλιοί και νέοι φίλοι του συγκροτήματος, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία, από άποψη ενέργειας και συμμετοχής του κόσμου, όπως γίνεται πάντα στα live των Stick To Your Guns!!!

Special guests: Eden Demise