Οι ‘Ωρες Ανάμεσα είναι μια performance-σύμπραξη ενός ηθοποιού κι ενός μουσικού, μια έρευνα πάνω στο έργο του Samuel Beckett.

‘Ενας ζωντανός, ακατέργαστος και συχνά αυτοσχεδιαστικός διάλογος μεταξύ τους, με μόνα όπλα τα εν τάξει επιλεγμένα ψελλίσματα, λέξεις και φράσεις του Ιρλανδού λογοτέχνη, ποιητή και θεατρικού συγγραφέα.

Ο ηθοποιός μαζί με τον μουσικό, αντικρίζοντας το ατελείωτο δάσος του Beckett εστιάζουν στο δέντρο. Ψηλαφούν την καρδιά του, ανιχνεύουν τις φλέβες, τις ρίζες του, μ’ όλο τον υπόγειο μικρόκοσμό τους, αφουγκράζονται τον εκκωφαντικό θόρυβο της απομόνωσής τους.

Το δέντρο, τα δέντρα αυτά, τα πρόσωπα/χαρακτήρες που περνούν αφαιρετικά από το κείμενο, δεν παραιτούνται όσο κι αν πιέζονται από την παρακμή, τη φθορά, την ανάγκη για δύναμη και την ανάγκη για αποτυχία. Προχωρούν, μόνα τους, προς το βωμό της θυσίας.

Ο μουσικός με τον ηθοποιό ονειρεύονται αυτά τα πρόσωπα. Και ο άνθρωπος που ονειρεύεται, είναι συγχρόνως το θέατρο, η μουσική, ο δραματουργός, το σκηνικό, το κοινό.

Εμφανίζονται οι:

Αντρέας Μαντάς | Τηλέμαχος Μούσας

Σύλληψη – Μετάφραση – Δραματουργική Επεξεργασία: Αντρέας Μαντάς
Σκηνοθεσία: Amor Omnia Team
Πρωτότυπη Μουσική – Σχεδιασμός ‘Ηχου: Τηλέμαχος Μούσας
Σχεδιασμός Φώτων – Ηχοληψία: Κώστας Γκόντας
Video παράστασης: Μαργαρίτα Κουβάτσου
Φωτογραφίες παράστασης: Ηλίας Μπουργιώτης
Γραφιστικά: Στέλιος Χέλμης
‘Εκδοση Προγράμματος: ΚαΖαΝαΚι

Οργάνωση Παραγωγής – Επικοινωνία & προβολή στα media:
Τίνα Παππά | City Owls Communications

GUEST VIDEO PERFORMERS:

George Pelecanos, Julee Cruise, Barry Adamson, Larry “Ratso” Sloman, Ted Milton, Tav Falco, Lindy Morrison

Παραγωγή: AMOR OMNIA PRODUCTIONS

**Λόγω ενός ζητήματος υγείας, και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις γενικότερες συνθήκες που θα επικρατούν στην Αθήνα λόγω της πανδημίας, τους επόμενους μήνες, η Amor Omnia Productions αναβάλλει τις παραστάσεις της performance ΟΙ ΩΡΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ, στο BIOS Basement, για την άνοιξη του 2022.**