Οι Monophonics δε χρειάζονται συστάσεις. Η σπουδαία psychedelic soul και heavy funk μπάντα από το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια, που εδώ και χρόνια έχει ιδιαίτερη σχέση με το ελληνικό κοινό, έρχεται ξανά στην Ελλάδα, έχοντας αυτήν την φορά στο πλευρό της τον Ταφ Λάθος στο Greek Tour τους με πρώτο σταθμό την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

‘Bang Bang’, ‘Promises’, ‘Hanging On’, ‘Lying Eyes’, αλλά και κομμάτια από το νέο τους άλμπουμ “Sage Motel”, fuzzy κιθάρες, freaky συνθεσάιζερ και δυνατά φωνητικά, θα πλημμυρίσουν το χώρο σε ένα ακόμα ξεσηκωτικό Live Performance – πράγμα για το οποίο άλλωστε φημίζονται!

Ο Ταφ Λάθος, ο καλλιτέχνης που δεν σταματά να δοκιμάζει και να τολμά, έχοντας πάντα το hip hop ως αφετηρία και σημείο αναφοράς, έχει καταφέρει να περάσει τη μουσική του σε ετερόκλητα ακροατήρια, μέσα από τους πειραματισμούς του που ξεκινούν από τη funk και τη soul και φτάνουν μέχρι την δημοτική παράδοση.

Monophonics & Ταφ Λάθος μαζί στη σκηνή για να μοιραστούν μουσική, θέαμα και ιδέες, γεμάτοι δύναμη και πάθος σε μια βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη. Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου.