Το Half Note Jazz Club παρουσιάζει τους Jazz On T.A.P και τη νέα τους δισκογραφική δουλειά, το Σάββατο 12 Μαΐου 2012. 

Το μουσικό σχήμα «JAZZ ON T.A.P» ιδρύθηκε στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2008 από τους Νίκο Τερζάκη (κιθάρα), Χρήστο Ασωνίτη (ντραμς) και Γιάννη Παπαδόπουλο (κοντραμπάσσο).

Παίζουν πρωτότυπες συνθέσεις προσπαθώντας παράλληλα να ερμηνεύσουν και γνωστά jazz standards με μία πιο φρέσκια και «ανοικτή» διάθεση. Το πρώτο τους ομώνυμο άλμπουμ περιέχει εννέα πρωτότυπες συνθέσεις και κυκλοφόρησε σε ανεξάρτητη παραγωγή τον Φεβρουάριο του 2012.

Το τρίο έχει δώσει εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές των Αθηνών και της περιφέρειας και έχει φιλοξενηθεί από την ραδιοφωνική εκπομπή “Τζαζ στον Αέρα” του Πανταζή Τσάρα (Τρίτο Πρόγραμμα-Ε.Ρ.Α.) και την ραδιοφωνική εκπομπή του Κορνήλιου Διαμαντόπουλου (Στο Κόκκινο 105,5).

Οι «JAZZ ON T.A.P» συμμετείχαν στο πρώτο Tinos Jazz Festival το 2009 και στον πρώτο Jazz Μαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε το 2011 στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» στην Αθήνα.

Στις συνεργασίες του γκρουπ συγκαταλέγονται οι εξαιρετικοί μουσικοί Γιάννης Παπαναστασίου, Γιώργος Ψυχογιός, Σόλης Μπαρκής, Γιάννης Οικονομίδης, Βαγγέλης Παρασκευαϊδης και Νάσια Γκόφα «Παίζουν πρωτότυπες συνθέσεις αλλά και jazz standards ελεύθερα τροποποιημένα. Ήχος σύγχρονος στο πνεύμα των μοντέρνων ευρωπαϊκών κιθαριστικών τρίο, στο ρυθμολόγιο του broken swing για μία φρέσκια χωρίς ετικέτες open jazz και μία δόση από την Ολλανδική σκηνή των τελευταίων ετών. Ο κάθε μουσικός με τις επιρροές του και όλοι μαζί στο χτίσιμο ενός δεμένου, δυνατού υλικού με ενέργεια και εσωτερική ένταση.» Περιοδικό Jazz & Τζαζ (Απρίλιος 2009).

Την παρουσίαση του δίσκου θα προλογίσουν ο πιανίστας Γιώργος Ψυχογιός και ο ραδιοφωνικός παραγωγός της ΕΡΑ Πανταζής Τσάρας (Kosmos 936, Τρίτο Πρόγραμμα).

Νίκος Τερζάκης: κιθάρα
Χρήστος Ασωνίτης: ντραμς
Γιάννης Παπαδόπουλος: μπάσο
Special Guest: Γιάννης Παπαναστασίου : άλτο σαξόφωνο