Την ιέρεια των fados, Misia, φιλοξενεί το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. H διάσημη ερμηνεύτρια της σύγχρονης πορτογαλικής μουσικής, θα χαρίσει στο κοινό μια παράσταση με τίτλο Ruas (Δρόμοι), η οποία έχει βασιστεί στο νέο της cd.

ην έχουν αποκαλέσει Ιέρεια του Fado, Διάδοχο της Amalia Rodrigues, και Diva της Πορτογαλίας, ωστόσο εκείνη εντυπωσιάζει με την απλότητα και την αμεσότητά της.

Η Misia συνέδεσε το όνομά της με τη δημιουργική ανανέωση του είδους των fados και έρχεται στην Ελλάδα για να τραγουδήσει για την ψυχή, τον έρωτα, τη ζήλια, το πάθος, τη χαρά, τη ζωή και το θάνατο.

Οι δρόμοι της ζωής, Οι δρόμοι της καρδιάς, Οι δρόμοι της saudade, Οι δρόμοι της αγάπης και της απουσίας, Οι δρόμοι όλων των δρόμων.

Αυτοί του μη αναμενόμενου, του Fado. Όλοι μας παίρνουμε τους δρόμους μέχρι να φτάσουμε στην τελευταία στροφή. Όλα αυτά τα μέρη που περνάμε, των συναντήσεων και των αποχαιρετισμών, όλοι αυτοί οι Δρόμοι των Πόλεων σε όλο τον κόσμο όπου διαβαίνουν όλοι αυτοί οι ευαίσθητοι και ακούραστοι άνθρωποι, προσπαθώντας να ζήσουμε την ζωή μας «trying to live our lives and spread jam on our hearts.

Η παράσταση περιλαμβάνει τo Lisboarium αλλά και τους Ταξιδιώτες