Οι Bad Movies από τη Θεσσαλονίκη γιορτάζουν με ένα δυνατό live τα 10 χρόνια μουσικής πορείας στο An Club!

Οι Bad Movies από την Θεσσαλονίκη δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και είναι ίσως η καλύτερη punk ‘n’ roll μπάντα στην χώρα μας αυτή τη στιγμή, αντιπροσωπεύοντας επάξια την Θεσσαλονικιώτικη punk rock σκηνή, με δεκάδες συναυλίες ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό. Eπιστρέφουν στo An Club για μια μοναδική γιορτή!

Μαζί τους:

Οι Dismissers ξεκίνησαν την πορεία τους το Σεπτέμβρη του 2012. Ο ήχος τους ένα καθαρό punk rock χωρίς παρωπίδες, που είναι και η κύρια επιρροή των μελών της μπάντας.

Οι Dismissers είναι οι: Νίκος Τσουλούφης (φωνή, κιθάρα). Με πλούσιο βιογραφικό στην ιστορία της Ελληνικής rock’n’roll σκηνής, ξεκίνησε από τους Αδιέξοδο σαν μπασίστας, ενώ αργότερα βρέθηκε τραγουδιστής στους Deus Ex Machina, Mindtrap, No Logo, Rats In a Maze και Bad Luck Souls.

Δημήτρης Βάσσης (κιθάρα). Έχει υπάρξει μέλος σε punk rock μπάντες όπως οι Shackle Me Not, Healthy Drain, 3 Chord Sinners.

Γιώργος Καρβουνίδης (μπάσο). Στο παρελθόν εχει παίξει με διάφορες metal/crossover/hardcore/punk μπάντες οπως οι Red Out, Άρνηση Eκτέλεσης Kαθήκοντος, Bad Luck Souls.

Νίκος Βάσσης (τύμπανα). Έχει παίξει σε punk rock σχήματα όπως οι Shackle Me Not, 3 Chord Sinners και σε μπάντες που πειραματίστηκαν με ήχους funk και reggae/ska (Paranga Sound System).