Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση παρουσιάζει την έκθεση ΓΕΩμετρίες, η οποία ανοίγει για το κοινό τους χώρους του Γεωπονικού Πανεπιστημίου σε μια διαφορετική εικαστική περιήγηση με πλούσιο πρόγραμμα δράσεων.

Ο Σταύρος Ζωγραφάκης και ο Χρήστος Καρράς μιλούν στον φακό του Culturenow για την μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Ο κ. Ζωγραφάκης, Αντιπρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών αναφέρει χαρακτηριστικά πως «πριν δύο χρόνια, ήρθαν και με προσέγγισαν δύο κοπέλες, η Μαρία-Θάλεια Καρρά και η Όλγα Χατζηδάκη από την Locus Athens, με σκοπό να δημιουργήσουμε μια έκθεση στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κανείς δεν φανταζόταν ότι αυτή η έκθεση θα μετουσιωνόταν σε αυτό που παρουσιάζεται αυτό τον καιρό, πάντα με την Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, που αποτελεί και τον κύριο χρηματοδότη του εγχειρήματος.»

Από την πλευρά του, ο κ. Καρράς, Γενικός διευθυντής της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, λέει ότι «το project εμπεριέχει πάρα πολλές πτυχές και θεματικές που μας αφορούν στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Πρώτα από όλα ήταν η πρόκληση της συνεργασίας με ένα πανεπιστημιακό χώρο που πάντα μας ενδιαφέρει γιατί θεωρούμε ότι η σύγκλιση πολιτισμού και εκπαίδευσης είναι απαραίτητη. Ειδικότερα ο χώρος του Γεωπονικού είναι έξοχος και ο πολύς κόσμος δεν τον γνωρίζει.»


Συντελεστές έκθεσης

Διοργάνωση/Παραγωγή: Στέγη Ιδρύματος Ωνάση
Επιμέλεια: locus athens
Σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και σήμανση: AREA, Architecture Research Athens
Οργάνωση: Κωνσταντίνα Σουλιώτη


Info:

Τοποθεσία: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ιερά Οδός 75, Αθήνα

Διάρκεια: Από: 27/03/2018 Εως: 15/06/2018

Ώρες: Πέμπτη – Παρασκευή 17:00-21:00 | Σάββατο – Κυριακή 12:00-21:00

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό

Πληροφορίες: www.sgt.gr


Διαβάστε επίσης:

ΓΕΩμετρίες: Ανακαλύψτε τους κήπους του Γεωπονικού Πανεπιστημίου!