Μπορεί το όνομά του να είναι όσο Σκανδιναβικό γίνεται αλλά ο Sivert Ηøyem – ή πιο απλά Sivert για τους χιλιάδες Έλληνες οπαδούς του – είναι πια ένας από εμάς.

Οι δουλειές με τους πολυαγαπημένους και αδικοχαμένους Madrugada ,αλλά και οι τέσσερεις  solo δίσκοι του ξεχειλίζουν από τραγούδια τα οποία αγαπήθηκαν, τραγουδήθηκαν αλλά και μας συγκίνησαν όλους. Οι εμφανίσεις του τόσο ως μέλος/ηγέτης των Νορβηγών εναλλακτικών ρόκερς όσο και ως ηγέτης του δικού του σχήματος είναι πάντα ξεχωριστές.

Και τώρα δίδεται η ευκαιρία σε όσους ερωτεύτηκαν, παθιάστηκαν, ενηλικιώθηκαν, κέρδισαν και  μαγεύτηκαν υπό τους ήχους της μελωδικότατης και νοσταλγικής του φωνής να τον απολαύσουνε ξανά ή και για πρώτη φορά.

Διότι φέτος ο Sivert που τόσο μας πάθιασε θα δώσει όχι μία αλλά πέντε συναυλίες ανά την Ελλάδα, επισκεπτόμενος τις πόλεις που λάτρεψε και τον λάτρεψαν, την Κρήτη – που έχει να τον “φιλοξενήσει” από το 2008 με τους Madrugada – και τα Ιωάννινα που για πρώτη φορά θα βρεθούν υπό την επήρεια της μεθυστικής του παρουσίας.

Ο Sivert Ηøyem θα εμφανιστεί στην Ελλάδα στις 30/11/ και από 1η έως 3/12/2011

Συγκεκριμένα:

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου – Boxx Stage, Ιωάννινα
Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου
– Ακτή Δυμαίων, Πάτρα
Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου
– Gagarin 205 Live Music Space, Αθήνα
Σάββατο 3 Δεκεμβρίου
– Principal Club Theatre, Θεσσαλονίκη
Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου – Cine Astoria, Ηράκλειο Κρήτης – ΑΚΥΡΩΣΗ