Την Παρασκευή 14 Μαρτίου τo Planet Music παραχωρεί τη μουσική του σκηνή στον ξεχωριστό Simon Bloom και τους Le Page, για ένα live με νέο υλικό από τον πρώτο και garage μεγαλεία από τους δεύτερους.

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου τo Planet Music παραχωρεί τη μουσική του σκηνή στον ξεχωριστό Simon Bloom και τους Le Page, για ένα live με νέο υλικό από τον πρώτο και garage μεγαλεία από τους δεύτερους.

Ο Simon Bloom, μετά από τα καλά που έχει κάνει στην indie μουσική σκηνή της Ελλάδας, στις 29 Φεβρουαρίου, θα παρουσιάσει το νέο του δίσκο Hollow Butterfly, ενώ οι ανερχόμενοι και πολλά υποσχόμενοι Le Page θα μας μυήσουν στις υπέροχες folk rock μπαλάντες τους, δίνοντας ένα ολοκληρωμένο garage πακέτο.

Ο Simon Bloom (Συμεών Νικολαϊδης) έχει παίξει ως ηθοποιός και έχει γράψει δύο μουσικά κομμάτια για την ταινία «Ο Χαμένος τα Παίρνει Όλα» του Νίκου Νικολαϊδη, καθώς και το soundtrack της τελευταίας ταινίας του ίδιου σκηνοθέτη, Zero Years.

Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήρθε από την Olon Music, με τίτλο Real Shadows, η οποία περιλαμβάνει εννιά κομμάτια ατμοσφαιρικού folk-rock με blues και ψυχεδελικές αναφορές.

Ο Simon αυτή την εποχή ετοιμάζει το δεύτερο άλμπουμ του και συνεχίζει τις live εμφανίσεις του με μία μπάντα επτά μουσικών. Ο ίδιος τραγουδάει και παίζει ακουστική κιθάρα, ενώ οι υπόλοιποι μουσικοί του συγκροτήματος παίζουν βιολί, τζουρά, ηλεκτρική κιθάρα, μπάσο, ντραμς, με συνοδεία γυναικείων φωνητικών.

Οι Le Page, τώρα, είναι μια ανερχόμενη μπάντα που έχει ήδη διακριθεί χάρη στον ξεχωριστό της ήχο και καλά θα κάνατε να «ρίξετε μια ματιά» στη μουσική τους, μέσα από το myspace.

Ιndie αισθητική, rock και folk επιρροές, απλές και «κολλητικές» μελωδίες, αλλά και σκληρές κιθάρες, όπου χρειάζεται, σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά φωνητικά, δίνουν την ταυτότητα στο σύνολο που ονομάζεται Le Page.

Info
Simon Bloom και Le Page
Παρασκευή 14 Μαρτίου
Planet Music, Αρδηττού 44, Μετς
Τηλ: 210 9237109
[email protected]
http://www.planetmusiclive.com/
www.myspace.com/planetmusiclive
www.myspace.com/simonikolaidis
www.myspace.com/lepagemusic
Είσοδος: 13 ευρώ (με κρασί ή μπύρα)
Doors Open: 21:00