Ο ιερέας που τέλεσε τους ευτυχισμένους γάμους των τσιγγάνικων χάλκινων πνευστών με την Dance σκηνή, ο ένας και μοναδικός Shantel, έρχεται στο Gazarte!

Ο δημιουργός επιτυχιών όπως τα Disko Partizani, Planet Paprika και τόσων πολλών ακόμη,  έρχεται στο  νέο θεσμό της πόλης, τα Taratsa Live Sessions, για να ξεσηκώσει τους πάντες και τα πάντα σε ξέφρενο γλέντι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου. Μαζί του και το περίφημο συγκρότημά του, οι Bucovina Club Orkestar.

Φόρος τιμής στην περίπλοκη καταγωγή του  είναι το όνομα του γκρουπ του Shantel : η Μπουκοβίνα είναι μια περιοχή που σήμερα μοιράζεται ανάμεσα στη Ρουμανία και την Ουκρανία, η οποία, στο ρουμανικό της τομέα είχε κάποτε γερμανόφωνη μειονότητα. Οι δαίδαλοι της ιστορίας οδήγησαν τους παππούδες του  Shantel πίσω στην πατρογονική τους Γερμανία, όπου κι αυτός γεννήθηκε. Όμως ο μουσικός πλούτος μιας πατρίδας που ο ίδιος δεν γνώρισε, ξύπνησε μέσα του όταν άρχισε να εργάζεται ως dj στη Φρανκφούρτη, οδηγώντας τον να πειράζει με ηλεκτρονικούς ήχους τα κομμάτια τσιγγάνικων συγκροτημάτων με χάλκινα πνευστά,  όπως του Boban Marković, πράγμα που ξετρέλαινε το κοινό σε όλα τα κλαμπ όπου έπαιζε. Και η συνέχεια ανήκει στην ιστορία: πηγαίνοντας από επιτυχία σε επιτυχία, ο Shantel κατοχύρωσε σε όλη την Ευρώπη τη φήμη του πιο dance από τους τσιγγάνους – ήτου πιο τσιγγάνου από τους dance καλλιτέχνες, όπως το προτιμάτε! Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτός και το γκρουπ του έγιναν συνώνυμα του κεφιού και του ξέφρενου χορού.

Φορέστε λοιπόν τα πιο άνετα παπούτσια σας κι ελάτε με την καλύτερή σας διάθεση για πάρτυ –  αν και γι αυτό θα φροντίσει ο Shantel με την Bucovina  Club Orkestar θέλετε-δεν θέλετε! Άλλωστε τα χάλκινα κι ο ήχος τους είναι οικεία κι αγαπητά σε μας τους Έλληνες, αφού αποτελούν κομμάτι και της δική μας παράδοσης. Ο νέος θεσμό της πόλης, τα Gazarte Taratsa Live Sessions, σας περιμένουν για να ανακαλύψουμε μαζί μήπως το φθινόπωρο είναι, τελικά, ο καιρός των Τσιγγάνων!