Η αναγνώριση αυτή του Ρόρι Γκάλαχερ συμπίπτει με σειρά επανεκδόσεων για τα 50 χρόνια από το άλμπουμ «For the Last Time» με το οποίο έκανε το 1971 το ντεμπούτο του.

Το πεντάδισκο Deluxe Boxset περιλαμβάνει μια ολοκαίνουργια μίξη του πρωτότυπου άλμπουμ, 30 ακυκλοφόρητες εναλλακτικές ηχογραφήσεις, καθώς και ένα αδημοσίευτο 50λεπτο DVD της πρώτης σόλο συναυλίας του Rory για την τηλεοπτική εκπομπή ‘Pop Deux’, μία αφίσα και ένα βιβλίο 32 σελίδων με σκληρό εξώφυλλο.

Επιπλέον, το 2021 σημειώνει 50 χρόνια για το Reading Festival, το εμβληματικό γεγονός που έβαλε το Ρέντινγκ στο χάρτη για τους λάτρεις της μουσικής σε όλο τον κόσμο. Αυτή η επέτειος αποτελεί το κεντρικό σημείο της τελευταίας έκθεσης του Μουσείου του Ρέντινγκ, με τίτλο «The 1971 READING FESTIVAL: For the First Time», η οποία αφηγείται την ιστορία του πρώτου φεστιβάλ, καθώς και των μουσικών, των ήχων και του κόσμου που το ζωντάνεψαν. Σε αυτήν την έκθεση, οι φανατικοί θαυμαστές του Ρόρι Γκάλαχερ μπορούν να δουν αντικείμενα από το αρχείο του μουσικού.