Μετά τη sold out συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο θέατρο του Λυκαβηττού το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, θα δοθεί και

μία δεύτερη την επόμενη ημέρα, την Κυριακή 12 του μήνα. Η προπώληση για τη δεύτερη αυτή συναυλία έχει ξεκινήσει.

Το φετινό καλοκαίρι κινήθηκε στο ρυθμό του ομώνυμου τραγουδιού του που έγινε τεράστια επιτυχία σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας και τραγουδήθηκε με πάθος από όλον τον κόσμο όπου κι αν βρέθηκε ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Πρώτος σε πωλήσεις σε όλη την διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, με τετραπλά και πενταπλά πλατινένια άλμπουμ, sold out συναυλίες και πολυάριθμες διακρίσεις μέσα στο διάστημα 2000–2010, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραμένει σταθερά στην κορυφή ως ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης με αναγνώριση από το μεγαλύτερο μέρος του κοινού.

Έχει καθιερώσει το δικό του μουσικό ύφος στην σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή δημιουργώντας ένα είδος σχολής που ακολουθούν πολλοί σύγχρονοι νεότεροι καλλιτέχνες. Τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός, ενορχηστρωτής και παραγωγός ο ίδιος, ένας άνθρωπος πολυτάλαντος επί σκηνής, είναι αδιαμφισβήτητα σήμερα τo πιο περιζήτητο πρόσωπο της Ελληνικής δισκογραφίας.

O Mιχάλης πιο σίγουρος από ποτέ  έκανε το πρώτο του βήμα στην διεθνή σκηνή: μέσα στο καλοκαίρι κυκλοφόρησε από τη Universal Γερμανίας σε Γερμανία, Ελβετία και Αυστρία ο πρώτος του δίσκος με αγγλικό στίχο και τραγούδια δικά του και ξένων συνθετών. Αυτό αποτελεί έναν μεγάλο στόχο του Έλληνα καλλιτέχνη που έχει αποδείξει ότι ξέρει να υλοποιεί τα μεγάλα του όνειρα.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε στα ραδιόφωνα όλης της χώρας το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Το καλοκαίρι μου» σε στίχους Νίκου Γρίτση και μουσική δική του.

Αυτό το καινούργιο τραγούδι του όπως και τραγούδια από το ΚΟΛΑΖ αλλά και από ολόκληρη την επιτυχημένη πορεία του («Όλα ή τίποτα», «Το σ΄αγαπώ», «Χωρίς Αναπνοή», «Βυθός», «Για σένα», «Χέρια ψηλά», «Πιο Πολύ», «Έτσι Σε Θέλω», “Εμείς οι δυο σαν ένα”, “Η αγάπη πού μένει” κ.ά.) παρουσίασε στις καλοκαιρινές συναυλίες του, στο πλαίσιο μίας περιοδείας με επιλεγμένους σταθμούς σε όλη την χώρα.

Μαζί του επί σκηνής μια ομάδα ταλαντούχων μουσικών και συνεργατών που εγγυώνται μια υψηλών προδιαγραφών παραγωγή.