Η γνωστή μουσική σκηνή έχει ετοιμάσει για τους φίλους της ένα ανοιξιάτικο μουσικό μενού γεμάτο ευχάριστες εκπλήξεις.

Η γνωστή μουσική σκηνή έχει ετοιμάσει για τους φίλους της τον τελευταίο μήνα της Ανοιξης, ένα καυτό μουσικό μενού γεμάτο ευχάριστες εκπλήξεις.

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο, 10 Μαίου θα εμφανιστεί η Alice Russell μια αισθησιακή και γεμάτη δύναμη φωνή, επηρεασμένη από χρυσά ονόματα της soul, όπως οι Minie Ripperton, Eva Cassidy, Stevie Wonder, Chaka Khan, Aretha Frankln, Jill Scott κ.α. Ερμηνευτικά, η Alice Russell χαρακτηρίζεται από το bluesy στυλ που διαθέτει, ενώ στο ρεπερτόριό της συνδυάζει από funk και gospel μέχρι jazz.

Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαίου είναι η σειρά του Luisito Quintero, ενός από τους κορυφαίους περκασιονίστες της latin μουσικής. Μέλος της Συμφωνικής ορχήστρας της Βενεζουέλας, συνεργάστηκε με δημοφιλή συγκροτήματα της χώρας του όπως οι Guaco, El Trabuco και Venezolano ενώ πλαισίωσε την τραγουδίστρια της salsa, India. Πλέον ακολουθεί προσωπική διεθνή καριέρα πάντα με την πλήρη υποστήριξη του Little Louie Vega.

Το Σάββατο 24, την Κυριακή 25 και τη Δευτέρα, 26 Μαίου έρχεται ο πρωτοπόρος του New Cuban Wave, Raul Paz. Μεγάλωσε στην Κούβα ακούγοντας Quajira (Kουβανέζικη country) αλλά πολύ σύντομα ανακάλυψε τους Deep Purple, τους Led Zeppelin και τον Bob Marley.

Η γνωριμία του με τον «πατέρα» της salsa στην Αμερική, Ralph Mercado, στάθηκε αφορμή να κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο, Cuba Libre. Το 2003 κυκλοφορεί το \»Mulata\» και αργότερα ακολουθεί το \»Revolution\». Και τα τρία άλμπουμ στέφθηκαν με επιτυχία.

info

Βουτάδων 32-34, Γκάζι
http://www.gazarte.gr/