Το Athens Epidaurus Festival Urban Dance Contest επανέρχεται φέτος, το ίδιο δυναμικά με πέρυσι, και υπόσχεται ακόμα πιο ηλεκτρισμένες αναμετρήσεις.

Όπως μας λέει ο σύμβουλος διοργάνωσης Hip Hop και All Styles Battles, Περικλής Πετράκης: «Στις 28 Ιουνίου, στα πλαίσια του Layers of Street που θα πραγματοποιηθούν στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, θα γίνει η κατηγορία Hip Hop 1 vs 1, με τους δεκαέξι καλύτερους χορευτές από όλη την Ελλάδα. Τη δεύτερη μέρα, στις 29 Ιουνίου, θα γίνει All Style Battle, top δεκαέξι από όλη την Ελλάδα, τριάντα δύο συμμετοχές από όλα τα styles, απ’τη hip hop κουλτούρα, αλλά και από τη street.»

Ο σύμβουλος χορού του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, Ηλίας Χατζηγεωργίου, συμπληρώνει: «Φέτος, οι κατηγορίες διαφοροποιούνται σε πολύ μεγάλο βαθμό συγκριτικά με πέρυσι. Κι αυτό γιατί θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στον κόσμο, αλλά και στους χορευτές, να δείξουν διαφορετικά στυλ από τα περσυνά και να έχουμε και την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε περισσότερους αλλά και νεότερους χορευτές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν το στυλ το προσωπικό τους μέσα στα battles.»


Info

Τοποθεσία: Πειραιώς 260 (Πλατεία), Ταύρος

Ημέρες και ώρες: Hip Hop Battle 28/6, στις 22.00 | All Styles Battle 29/6, στις 22.00

Τιμές εισιτηρίων: Ελεύθερη είσοδος

Πληροφορίες: aefestival.gr


Photo & Video Credit: Culturenow.gr / Κυριάκος Μακαρονίδης


Διαβάστε επίσης:

Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2022: Hip Hop Battle και All Styles Battle στην Πειραιώς 260
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Το Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα για το 2022