Με αφορμή τον νέο δίσκο “Σταθερά στα Όνειρα”, ο Γιώργος Περρής μίλησε στην κάμερα του CultureNow για τη συνεργασία του με τις μοναδικές Ευανθία Ρεμπούτσικα και Λίνα Νικολακοπούλου, μια συνεργασία που ήταν σαν να πραγματώνει ένα παιδικό του όνειρο.

Μας συστήνει, λοιπόν, σε αυτή τη νέα και τόσο ενδιαφέρουσα δουλειά, περιγράφοντάς μας πώς αυτή εξελίχθηκε φυσικά μέσα από την υπομονή και την επιμονή των καλλιτεχνών που τη δημιούργησαν: “Σταθερά στα Όνειρα, αυτός είναι ο τίτλος του νέου μας δίσκου σε μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου, ενώ σε δύο τραγούδια συμμετέχει και ο Άρης Δαβαράκης. Είναι ένας δίσκος που πήρε σχεδόν τρία χρόνια για να γίνει, δουλέψαμε με πολύ μεράκι, με υπομονή, με επιμονή, αφήσαμε τα πράγματα να έρθουν πολύ φυσικά και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και πάρα πολύ ευγνώμων που έφερα κοντά αυτές τις δύο πολύ σπουδαίες γυναίκες στο ελληνικό τραγούδι, την Ευανθία Ρεμπούτσικα και τη Λίνα Νικολακοπούλου.

Όσον αφορά τη γνωριμία του με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, ο Γιώργος Περρής μας αφηγείται μια πολύ γλυκιά ιστορία: “Την Ευανθία, λοιπόν, τη γνώρισα πριν από τρία χρόνια περίπου όταν είχε έρθει σε μία συναυλία που είχα κάνει στο Ηρώδειο και μου μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια. Κι έτσι, τόλμησα και βρήκα το θάρρος να την πάρω ένα τηλέφωνο να της ζητήσω να μου γράψει τραγούδια. Έχω μια πολύ ειδική σχέση με την Ευανθία. […] Τη μουσική της την ονειρευόμουν πάντα να την τραγουδήσω.

Συνεχίζει μιλώντας για τη σημασία που είχε για εκείνον η δουλειά της Λίνας Νικολακοπούλου και καταλήγει στο πόσο σημαντικό είναι για όλους να ονειρευόμαστε: “Κι έτσι, λοιπόν, το γεγονός ότι η Λίνα είπε ναι, ήταν πραγματικά ένα παιδικό μου όνειρο, επίσης, που γινόταν πραγματικότητα. Αυτός ο δίσκος μέσα μου άνοιξε μία πόρτα χωρίς επιστροφή. […] Τον δίσκο αυτόν θα τον έχω σαν παράσημο στα γαλόνια μου και τις ευχαριστώ δημόσια και τις δύο τους και τον Άρη, φυσικά. […] Εύχομαι να είμαστε όλοι σταθεροί στα όνειρά μας, να μην πάψουμε ποτέ να ονειρευόμαστε γιατί αυτό είναι που μας οδηγεί όλους κάπου, εκεί που ο καθένας πρέπει να πάει.


Η περιοδεία των αγαπημένων καλλιτεχνών ξεκινά από το Βεάκειο θέατρο στις 17/7 και θα ακολουθήσουν συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.


Photo and video credit: Culturenow.gr / Κυριάκος Μακαρονίδης


Διαβάστε επίσης:

Σταθερά στα Όνειρα: Νέο άλμπουμ από τον Γιώργο Περρή

Σταθερά στα όνειρα: Οι Ευανθία Ρεμπούτσικα, Λίνα Νικολακοπούλου, Γιώργος Περρής στο Βεάκειο