Ο George Gaudy θα εμφανιστεί εν όψει της κυκλοφορίας του πρώτου του άλμπουμ “Millionaire” από την Archangel Music στο ΤΩΡΑ Κ44 την Τρίτη …

15 Νοεμβρίου 2011. Στην πρώτη του συναυλία μετά το sold out ARK Festival της Αθήνας τον περασμένο Σεπτέμβριο και συνοδευόμενος από την μπάντα του, ο ανερχόμενος τραγουδοποιός θα παίξει τα κομμάτια από το ντεμπούτο του, που κινούνται μεταξύ ατμοσφαιρικής rock, jazz και swing.

Η ενασχόληση του George Gaudy με τη μουσική ξεκίνησε από πολύ νεαρή ηλικία, ξεκινώντας από το πιάνο και συνεχίζοντας με την ηλεκτρική κιθάρα. Αυτή την εποχή ολοκληρώνει το κλασικό πιάνο, αλλά και τις σπουδές του στη Θεολογία.

Παρά την απουσία δισκογραφίας, ο George Gaudy δεν είναι ξένος στις διακρίσεις, με τραγούδι του “The Absence Of Many” να έχει κερδίσει 3 βραβεία στο 48 Hour Music Project και το “Come Again” να έχει αναδειχθεί ως Τραγούδι του Μήνα από το http://www.jumpingfish.gr/  το Νοέμβριο του 2010.

Special guests κατά τη διάρκεια της συναυλίας, αλλά και στο φινάλε της, θα είναι το λυρικό κουαρτέτο σαξοφώνων Athenaeum.