Στο θέατρο ΠΚ ολοκληρώνονται οι τελευταίες παραστάσεις του Frankenstein, που παρουσιάζει, το  χοροθέατρο Migma, το Σάββατο … 

18 & την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.

Το χοροθέατρο Migma εμπνέεται από το μύθο του Frankenstein, και παρουσιάζει στο θέατρο ΠΚ  μια παράσταση με εναλλακτική οπτική, η οποία διαδραματίζεται μέσα σε ένα λευκό κουτί – ένα μεγεθυμένο δοχείο εργαστηρίου πειραμάτων, όπου οι συντελεστές της παραδίδονται στα χέρια του Dr. Victor Frankenstein.

Το υδάτινο στοιχείο συνδυασμένο με το χορό, το λόγο και τα ακροβατικά στιγμιότυπα θα βάλουν το θεατή στον πειρασμό να ξεχάσει την τετριμμένη κατά τα άλλα ιστορία του τέρατος του Frankenstein και να δώσει έμφαση στο ουσιαστικό ζήτημα στο οποίο εμβαθύνει η παράσταση. Η τεχνολογία, η επιστήμη και η ευρηματικότητα του ανθρώπινου νου δε θα μπορέσουν ποτέ να επαναφέρουν τη μία και μοναδική ανθρώπινη ψυχή.

Τη σκηνοθεσία και χορογραφία υπογράφει ο Παύλος Κουρτίδης με μια πλειάδα αξιόλογων χορευτών και ηθοποιών ενώ τη μουσική σύνθεση έχει επιμεληθεί ο Σταύρος Μαρκόνης.

Συντελεστές: Σκηνοθεσία – Χορογραφία: Παύλος Κουρτίδης, Μουσική σύνθεση: Σταύρος Μαρκόνης, Κοστούμια: Tricia Daniels, Φωτισμός: Απόστολος Τσιτσώνης, Ειδικές κατασκευές: Λέων Βήτα, Φωτογραφία: Δημήτρης Σωτηρόπουλος.

Ερμηνεύουν: Ζωή Σωτηροπούλου, Όλια Μουρουζίδου, Ξανθή Αθανασοπούλου, Νίκος Κουκάκης, Κάντια Χαρδαλιά, Ντένις Μεταξάς, Παύλος Κουρτίδης.

Λόγω της μεγάλης επιτυχίας η παράσταση θα επιστρέψει από τις 26 Μαρτίου και για 20 μόνο παραστάσεις!