Το Bolivar Beach Bar παρουσιάζει τον Compuphonic, ο οποίος θα μεταφέρει τα vibes του σε όσους βρεθούν κοντά του, την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013.

 

Το Bolivar Beach Bar παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τον Compuphonic δημιουργό του λατρεμένου «Sunset» και εμείς την Πέμπτη 25 Ιουλίου θα αφεθούμε στα «ηδονιστικά» καλοκαιρινά vibes της μουσικής του. Για τον Compuphonic (aka Maxime Firket), την «ήρεμη δύναμη» της σύγχρονης deep house μουσικής το μότο «είμαστε η μουσική που δημιουργούμε» μοιάζει να ταιριάζει απόλυτα.

 

Γεννήθηκε το ’83 στο Βέλγιο και κυριολεκτικά μεγάλωσε μέσα στη μουσική (σπούδασε κλασσική και τσέλο) – ένα όργανο που σε σπρώχνει να ψάχνεις το σωστό τόνο και το σωστό ήχο προκειμένου να ακουστείς-. Έτσι τα αυθεντικά, πρωτότυπα remixes του Compuphonic ξεχωρίζουν για το έξυπνο ανακάτεμα old-school electro, house και minimal στυλ και παράλληλα δημιουργούν μια εκρηκτική party zone area.

 

Το όνομα «Compuphonic», με το οποίο μας συστήθηκε καλλιτεχνικά, προέρχεται από το αγαπημένο του synthesizer «Roland Compuphonic» που του χάρισε τα πρώτα του tracks του  ενώ η αναγνώριση δεν άργησε να έρθει το 2006 με το άκρως επιτυχημένο «Emotion». Ανήσυχο πνεύμα, ανέβηκε στα decks γοητευμένος από την μουσική των Kraftwerk, Depeche Mode, Front 242 αλλά και τη μουσική σκηνή του Detroit, δεν σταματά να πειραματίζεται με  διαφορετικούς ήχους (κλασσικούς και ροκ) ενώ δεν λείπουν και οι ενδιαφέρουσες μουσικές συνεργασίες (είναι χαρακτηριστικά τα remixes για τους Crystal Fighters, Martin Solveig, Arsenal, Deus κα).

 

To track του «Sunset», έχει αγαπηθεί από όλους μας συντροφεύοντας τα καλοκαιρινά μας ηλιοβασιλέματα και o Compuphonic «σήμα κατατεθέν» της ηλεκτρονικής μουσικής θα βρεθεί στα decks του Bolivar Beach Bar την Πέμπτη 25 Ιουλίου για να παίξει για εμάς όλες τις επιτυχίες του και να χορέψουμε με όλα τα χαρακτηριστικά remixes του.

 

Ετοιμαστείτε για ένα ρυθμικό και μελωδικό, chill out αλλά και εκρηκτικό dance party!

 

Το line up συμπληρώνουν οι:

Andrianos Papadeas

De Puta Madre

Panos Gerontakis

 

Στο Bolivar Beach Bar φτάνεις πολύ εύκολα και με τα λεωφορεία που διέρχονται από την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος καθώς και με το τραμ (στάση Καλαμάκι). Σας περιμένουμε κάθε μέρα από τις 08.00 (το πρωί) ως αργά το βράδυ.