Στην ομαδική έκθεση «Νέες Παρουσίες» της γκαλερί Follow your Art, εφτά νέοι καλλιτέχνες που έχουν κάνει δυναμικά βήματα από την αρχή της καριέρας τους, εκθέτουν έργα γεμάτα ζωή και αισιοδοξία.

Η Έλενα Αντωνοπούλου παρουσιάζει έργα επίτοιχα, μικρών κυρίως διαστάσεων, όπου κυριαρχεί η χρήση του άσπρου – μαύρου και της φωτογραφίας.

Ο Joseph Delhomme με την εικονογραφική πένα του απεικονίζει στιγμές από τα Κύθηρα των θερινών διακοπών του.

Η Βασιλική Κούκου δημιουργεί στα έργα της εξωπραγματικούς μικρόκοσμους σε μεγέθυνση ενώ στη δουλειά της όλα διαρκώς εξελίσσονται και φυσικά επηρεάζονται και από την καθημερινότητα.

Ο Γιώργος Συρίγας με τη χαρακτηριστική ζωγραφική του επεμβαίνει σε καμβάδες, γλυπτά, καθημερινά αντικείμενα.

Η Μαρία Φιλιππακοπούλου δημιουργεί τοπία όπου το χρώμα είναι κατά βάση πλακάτο, έντονο ή ήρεμο, συνθέτοντας το ψυχικό και διανοητικό περιβάλλον του έργου.

Ο Γιώργος Ανδρέας Φερέτος με τη ασπρόμαυρη ζωγραφική του επιχειρεί μια υπαρξιακή και ψυχολογική αναζήτηση του εικαστικού χώρου έξω από τον στενό χρονικό τοπικό προσδιορισμό του.

Τέλος, η Κατερίνα Χάρου χρησιμοποιεί τη φωτογραφία ως πρώτο στάδιο στη δουλειά της ενώ το τελικό έργο μπορεί να βγει σε βιομηχανικά υλικά όπως το λάτεξ, τη ρητίνη και το plexiglass.

Κεντρική φωτογραφία θέματος: Μαρία Φιλιππακοπούλου