Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρουσιάζει ακόμη μια παράσταση του National Theatre Live, του έργου του Tennessee Williams, Λεωφορείο ο Πόθος, στις 16 Σεπτεμβρίου 2014.

Το διαχρονικό αριστούργημα του Tennessee Williams σκηνοθετεί ο εμπνευσμένος Benedict Andrews, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει στο ίδιο θέατρο τη βραβευμένη με το “Critic’s Circle Award” παράσταση  Three Sisters.

Η γνωστή ηθοποιός Gillian Anderson (The X-Files, The Fall) ερμηνεύει το ρόλο της Blanche Dubois, ο Ben Foster (Lone Survivor, Kill Your Darlings) τον Stanley και η Vanessa Kirby (BBC’s Great Expectations, Three Sisters) ερμηνεύει το ρόλο της Stella.

Ζωντανή αναμετάδοση από το θέατρο Young Vic στο Λονδίνο.

Το Μέγαρο Μουσικής ενταγμένο στο δίκτυο των αιθουσών του Νational Theatre Live, με τη βοήθεια της υψηλής ευκρίνειας τεχνολογίας, προσφέρει τη μοναδική εμπειρία της απευθείας παρακολούθησης θεατρικών παραστάσεων.

Το πρόγραμμα National Theatre Live – www.ntlive.com –  διανύει την πέμπτη εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά του.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών συνεχίζει τη συνεργασία του με την Βρετανική Πρεσβεία   και το Βρετανικό Συμβούλιο  και διασυνδέει το κοινό της Αθήνας με το θεατρικό κέντρο της Ευρώπης, το περίφημο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου.