Ποιος είμαι; Πώς είμαι; Τι μπορώ να είμαι;

Αυτά το ερωτήματα θέτει στο νέο της έργο η χορογράφος Anna Konjetzky από το Μόναχο. Ερωτήματα που θα μπορούσε να θέσει ένα παιδί στο κατώφλι της εφηβείας. Πρόκειται για την προσπάθεια ενός σώματος να συνθέσει το δικό του σάουντρακ, ξεκινώντας έτσι ένα ταξίδι μέσα από ποικίλες ταυτότητες και φανταστικούς χαρακτήρες.

Πώς νιώθω, πώς με βλέπουν οι άλλοι, πώς βλέπω τον εαυτό μου;

Οι ήχοι εναλλάσσονται και αποκαλύπτουν κάθε φορά νέες κινήσεις, αλλάζουν το σκηνικό, μεταβάλλουν απρόσμενα τις καταστάσεις.

Εικόνες, διαθέσεις και υπερήρωες ανασύρονται από την προσωπική ή συλλογική μνήμη, συναρμολογούνται και συνδυάζονται σε ένα παιχνίδι δημιουργίας νέων συνδέσεων .

Άλλοτε έντονα, άλλοτε διακριτικά, ήχοι και κινήσεις ξεγελούν την αντίληψη, κεντρίζουν την περιέργεια. Πρόκειται για μια διαδρομή που οδηγεί σε μια απελευθέρωση. Στο να μπορούμε να είμαστε αυτό που θέλουμε, χωρίς να περιοριζόμαστε από την κριτική των άλλων ή του ίδιου μας του εαυτού.

Μια συνάντηση ανάμεσα στην ευέλικτη και εκρηκτική σωματικότητα της Βελγίδας χορεύτριας Sarah Huby και σε ένα τραπέζι, εξοπλισμένο με ένα μικρόφωνο, που συλλαμβάνει και ενισχύει όλους τους ήχους – από τα γρατζουνίσματα του μολυβιού πάνω στο χαρτί μέχρι τα βήματα, τις χειρονομίες, τις ανάσες, τις μεταμορφώσεις του χορευτικού σώματος.

Χορογραφία/ Σύλληψη: Anna Konjetzky
Ερμηνεία: Sahra Huby
Σύνθεση και live performance: Sergej Maingardt

Για δηλώσεις συμμετοχής στην παράσταση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στις παρακάτω διευθύνσεις, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και θα λάβετε από εμάς απάντηση με την απαραίτητη επιβεβαίωση. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Σάββατο 12/6, 11:00
Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή
Ερατοσθένους 13, 11635 Αθήνα
Ηλεκτρονική προκράτηση στο goulandris.gr

Σάββατο 12/6, 19:30 & Κυριακή 13/6, 19:30
Κέντρο Μελέτης Χορού Ντάνκαν
Χρυσάφης 34 & Δικαιάρχου, 16232 Βύρωνας
Δηλώσεις συμμετοχής στο ddrcathens@gmail.com

Δευτέρα 14/6, 19:30
Goethe-Institut Athen
Ομήρου 14-16, 10672 Αθήνα
Δηλώσεις συμμετοχής στο Danae.Moraiti@goethe.de