Το μεγάλο φεστιβάλ της ελληνικής μουσικής, φέτος το καλοκαίρι στον αύλειο χώρο του θεάτρου Badminton. Ο συνθέτης Μιχάλης Κουμπιός, …

καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ, κάλεσε προσωπικότητες από το χώρο της ελληνικής μουσικής, για ν’ ανθολογήσουν τις προσωπικές τους πορείες. Συνθέτες, τραγουδοποιούς, δημιουργικούς μουσικούς, τραγουδιστές και μουσικά σύνολα που διακρίνονται στην εποχή μας.

Άλλοι με μεγάλες πορείες, που η αφετηρία τους μπορεί να βρίσκεται και πριν πενήντα χρόνια και άλλοι με μικρότερες διαδρομές στον κόσμο της μουσικής δημιουργίας. Όλοι τους μάχιμοι, λάτρεις της σκηνής. Όλοι τους αντλούν το υλικό που θα μας παρουσιάσουν σε αυτές τις μοναδικές συναυλίες, κυρίως από την προσωπική τους δισκογραφία.

Το καλοκαίρι του 2012, όπως και πέρσι, το θέατρο Badminton βγάζει τραπεζάκια έξω. Ο αύλειος χώρος του μεταμορφώνεται σε μία όαση δροσιάς για αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές.

Το πολύχρωμο σύμπαν της ελληνικής μουσικής δημιουργίας, σας περιμένει. Για να γίνει και το φετινό καλοκαίρι λιγότερο επώδυνο από τα τόσα που μας ταλαιπωρούν.

Οι «Προσωπικές διαδρομές» ξεκινούν με τον Βασίλη Τσαμπρόπουλο στις 3 & 4 Ιουλίου (Τρ- Τετ). Τις Προσωπικές τους διαδρομές θα παρουσιάσουν ακόμη στο φεστιβάλ οι: Opera Chaotique, Μάκης Αμπλιανίτης, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μάνος Αχαλινωτόπουλος, Καλλιόπη Βέττα, Πέτρος Γαϊτάνος, Χάιγκ Γιαζιτζιάν, Σαβίνα Γιαννάτου, Γιώργος Καζαντζής (μαζί του η Φωτεινή Βελεσιώτου), Μαρίζα Κωχ, Βασίλης Λέκκας, Κώστας Μακεδόνας, Νότης Μαυρουδής (μαζί του η Γιώτα Νέγκα), Ανδριάννα Μπάμπαλη, Παναγής Μπαρμπάτης, Νίκος Ξυδάκης, Ορφέας Περίδης, Λένα Πλάτωνος, Γιάννης Σπανός, Μελίνα Τανάγρη, Μπάμπης Τσέρτος και ο Γιώργος Χατζηνάσιος.

 
ΙΟΥΛΙΟΣ

Τρ. 3 & Τετ. 4 Ιουλίου Βασίλης Τσαμπρόπουλος Πεμ. 5 Ιουλίου Γεράσιμος Ανδρεάτος

Παρ. 6 & Σαβ. 7 Ιουλίου Παναγής Μπαρμπάτης

Τρ. 10 & Τετ. 11 Ιουλίου Μάνος Αχαλινωτόπουλος, Haig Yazdjian,  Μάκης Αμπλιανίτης

Πεμ. 12 Ιουλίου Καλλιόπη Βέττα

Παρ. 13 & Σαβ. 14 Ιουλίου Μαρίζα Κωχ, Λένα Πλάτωνος

Τρ. 17 & Τετ. 18 Ιουλίου Ανδριάννα Μπάμπαλη

Πεμ. 19 Ιουλίου Opera Chaotique

Παρ. 20 & Σαβ. 21 Ιουλίου Κώστας Μακεδόνας

Τρ. 24 & Τετ. 25 Ιουλίου Βασίλης Λέκκας

Πεμ. 26 Ιουλίου Encardia

Παρ. 27 & Σαβ. 28 Ιουλίου Γιώργος Χατζηνάσιος, Πέτρος  Γαϊτάνος

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Τρ. 4 & Τετ. 5 Σεπτεμβρίου Νότης Μαυρουδής- μαζί του η  Γιώτα Νέγκα

Πεμ. 6 Σεπτεμβρίου Ορφέας Περίδης

Παρ. 7 & Σαβ. 8 Σεπτεμβρίου Μπάμπης Τσέρτος

Τρ. 11 & Τετ. 12 Σεπτεμβρίου Γιώργος Καζαντζής- μαζί του  η Φωτεινή Βελεσιώτου

Πεμ. 13 & Πεμ. 20 Σεπτεμβρίου Μελίνα Τανάγρη

Παρ. 14 & Σαβ. 15 Σεπτεμβρίου Νίκος Ξυδάκης

Τρ. 18 & Τετ. 19 Σεπτεμβρίου Σαβίνα Γιαννάτου

Παρ. 21 & Σαβ. 22 Σεπτεμβρίου Γιάννης Σπανός