Προτελευταία μέρα του 2007 και έχουμε την ευκαιρία να κλείσουμε το χρόνο με το Modern Rock Festival 5. Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στο An οι Matisse, οι Suave Gap και οι The Fuzzy Nerds μας εξηγούν live τι είναι το Modern Rock στην Ελλάδα.

Προτελευταία μέρα του 2007 και έχουμε την ευκαιρία να κλείσουμε το χρόνο με το Modern Rock Festival 5. Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στο An οι Matisse, οι Suave Gap και οι The Fuzzy Nerds μας εξηγούν live τι είναι το Modern Rock στην Ελλάδα.

Το Modern Rock Festival έχει εξαμηνιαία διοργάνωση και σ\’ αυτή τη φάση βρίσκεται στην πέμπτη κατά σειρά.

Τρία σπουδαία ονόματα ανεβαίνουν στη σκηνή του An Club και μας δίνουν για τα καλά το στίγμα της ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής του σήμερα από τρεις διαφορετικές σκοπιές!

Η μουσική της Ελένης Τζαβάρα, πρώην Film και νυν σόλο, ως dj θα μετατρέψει τη βραδιά σε πάρτι, πλαισιώνοντας ιδανικά τα τρία σχήματα!

Λίγα (περιττά) λόγια για τους εκπροσώπους του Modern Rock στην περίπτωση της 30ης Δεκεμβρίου:

Οι Matisse (www.myspace.com/matissetheband) βρίσκονται στη καλύτερη φάση της καριέρας τους, με τον δεύτερο δίσκο τους σε τροχιά επιτυχίας μετά τη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία Call Me Call Me, αλλά και το 5 Seconds Of Love, το οποίο ακούγεται σε τηλεοπτική διαφήμιση. Το νέο remix στο She Bop (διασκευή στο υπέροχο classic της Cindy Lauper) έχει ντύσει τη τηλεοπτική καμπάνια της BSB και να υπάρχει στη νέα έκδοση του album, Toys Up. Συνάμα, οι Matisse θα εμφανιστούν στο Αθηναϊκό κοινό με το νέο τους τραγουδιστή, τον Alex Kavvadias!

Οι Suave Gap (www.myspace.com/suavegap) βρίσκονται στο στούντιο ετοιμάζοντας τον νέο τους δίσκο και απολαμβάνουν την αμέριστη αγάπη από τα νεανικά κοινά της πόλης, είτε αυτά ανήκουν στην emo κοινότητα είτε είναι οπαδοί της pop punk σκηνής την οποία οι Suave Gap υπηρετούν επί πάνω από 10 χρόνια! Στο Modern Rock Festival συμμετέχουν για πέμπτη φορά!

Οι Fuzzy Nerds (www.myspace.com/thefuzzynerds) έρχονται από τα Ιωάννινα και έχουν μια πλούσια δισκογραφική παρουσία επί πολλά χρόνια τώρα. Πολύ ενεργητικοί και στο συναυλιακό κομμάτι αποτελούν σημείο αναφοράς για τη καλή ανεξάρτητη ελληνική αγγλόφωνη σκηνή! Στο Modern Rock Festival στο An Club θα παίξουν ένα best of set από τη πλούσια δισκογραφία τους.

Η Ελένη Τζαβάρα (www.myspace.com/elenitzavara) μετά τη ξαφνική αποπομπή της από τους Film το καλοκαίρι ξεκίνησε σόλο καριέρα και ήδη δουλεύει τα δικά της τραγούδια αλλά έχει στα σκαριά και συνεργασίες που θα κάνουν αίσθηση. Αποτελεί εξάλλου και μια από τις καλύτερες φωνές στην Ελλάδα! Παράλληλα έχει το residency στο Alley Cat τις Παρασκευές ως dj ενώ κάνει επιλεγμένα guest djings σε όλη την Ελλάδα. Θα επιμεληθεί τις μουσικές στα changeovers, στην αρχή και στο τέλος του προγράμματος του Modern Rock Festival 5.

Στο merchandise spot του Modern Rock Festival 5 θα μπορείτε να βρείτε cd από τα συμμετέχοντα group αλλά και πολλά cd από εξαιρετικά σχήματα της Ελληνικής Ανεξάρτητης Σκηνής.

Info
Modern Rock Festival 5
Έναρξη: 21.30
Eίσοδος: 12 ευρώ
An club, Σολωμού 13-15, Εξάρχεια
Τηλ.: 210 3305056-8
http://www.anclub.gr/
www.myspace.com/moremusic_greece