Στο πλαίσιο της ομαδικής έκθεσης “Yπερβαίνοντας την πραγματικότητα” το KENTΡΟ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ – PANDOLFINI & ΣΙΑΤΕΡΛΗ σας προσκαλεί το Σάββατο 5 Μαρτίου, από τις 11:00 εώς τις 15:00, στον εκθεσιακό του χώρο στο ETCH INK, σε μια εκδήλωση όπου οι επιμελητές της έκθεσης Βαλεντίνη Μαυροδόγλου και Γεώργιος Τρικκαλιώτης μαζί με τις/τους καλλιτέχνιδες/ες, θα πραγματοποιήσουν ανοιχτή ξενάγηση για το κοινό και θα παρουσιάσουν την εικαστική τους δουλειά, ενώ οι ηθοποιοί Αντώνης Σανιάνος, Αλίκη Στενού, Δήμητρα Nταντή και Λίνα Κομνηνού θα ζωντανέψουν τα κοστούμια με μια performance στο χώρο της γκαλερί.

Ώρα έναρξης performance | 14:00

Στην έκθεση “Υπερβαίνοντας την πραγματικότητα” εννέα σύγχρονοι εικαστικοί δημιουργοί διερευνούν τα όρια των καλλιτεχνικών μέσων και τις δημιουργικές γέφυρες επικοινωνίας που διανοίγονται ανάμεσα σε θεατρικό κοστούμι και χαρακτικό τύπωμα. Μέσα από τη συνομιλία θεατρικού ενδύματος και χαρακτικής, αναδύεται μια ιδιότυπη γλώσσα ικανή να αποκαλύψει νέες παραστάσεις, εννοιολογήσεις και συσχετίσεις μεταξύ των δύο καλλιτεχνικών μέσων, αλλά και να δημιουργήσει ένα πεδίο πειραματισμού και σύγκλισης των διαφορετικών τους γλωσσών.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες/ιδες:

Κυριάκος Θεοχάρους, Μάγδα Καραμπουρνιώτη, Βαλεντίνη Μαυροδόγλου, Λένα Μητσολίδου, Ιωάννης Μονογυιός, Έλενα Προβατά, Βανέσσα Τουζλούκωφ, Γεώργιος Τρικκαλιώτης, Ippolita Valentinetti.

Επιμέλεια: Βαλεντίνη Μαυροδόγλου, Γεώργιος Τρικκαλιώτης

Συντονισμός και κείμενα: Βάσια Μαγουλά

*Κατά την είσοδο των επισκεπτών στον χώρο της έκθεσης τηρείται η χρήση μάσκας προστασίας καθώς και όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.