Τα «Μικρά Ζωγραφικά έργα», είναι πλέον συνδεδεμένα με τα Χριστούγεννα και με την έννοια του δώρου και της ηθικής ανταμοιβής. Αυτό ακριβώς αποτυπώνεται και στα έργα των καλλιτεχνών, που ονειρεύονται ότι ζωγραφίζουν και μετά ζωγραφίζουν αυτό που ονειρεύονται. Μέσα από τα έργα, τα περισσότερα διαστάσεων 30Χ30εκ. νεότερων αλλά και παλαιότερων συνεργατών του Εικαστικού Κύκλου Sianti Gallery, το κοινό θα έρθει σε επαφή με ένα πλήθος διαφορετικών τεχνικών.

Τα Χριστούγεννα αποτελούν μια εποχή προσφοράς, γι΄αυτό φέτος στον Εικαστικό Κύκλο Sianti gallery ο Χρήστος Αντωναρόπουλος και ο Παναγιώτης Σιάγκρης θα δημιουργήσουν ένα κοινό έργο με σκοπό ο κάθε επισκέπτης να μπορεί να προμηθεύεται λαχνούς των 10 ευρώ καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης για να πάρει μέρος στην κλήρωση του έργου τους.

Όλα τα έσοδα των λαχνών θα δοθούν στα Παιδικά Χωριά SOS και ένας τυχερός θα αποκτήσει το έργο των καλλιτεχνών στην κλήρωση που θα γίνει παρουσία της κας Άννης Κατσούλη εκπροσώπου των Παιδικών Χωριών SOS.

Συντελεστές:

Συμμετέχουν οι ζωγράφοι : Cacao Rocks, Π. Αγγελίδης, Χρ. Αντωναρόπουλος, Α. Απέργης, Γ. Βαλυράκης, Σπ. Βασιλείου, Στ. Δασκαλάκης, Γ.Καζάζης, Δ.Κοκκινίδης, Δ.Κούκος, Μ. Μακρουλάκης, Λ. Μπελιβανάκη, Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη, Η. Παπαηλιάκης, Χ.Παπαϊωάννου, Β. Πέρρος, Π.Σιάγκρης, Σ.Σόρογκας, Β. Σπεράντζας, Κ.Σπυριούνης, Γ.Σταθόπουλος, Α. Στοΐδης, Κ.Τόλης, Κ. Τσόκλης, Δ. Χανιώτη, Μ.Χάρος

και οι γλύπτες : Κ. Βαρώτσος, Δ. Βλάσσης, Στ. Γαβαλάς, Κ. Δικέφαλος, Α. Παναγιωτίδης, Ν. Παπουτσίδης, Χρ. Σαραντοπούλου

Επιμέλεια έκθεσης: Σιαντή Βασιλική


Κεντρική φωτογραφία θέματος: Παπαϊωάννου Χριστίνα (λεπτομέρεια)