Οι δημοσιογραφικές, καθόλου φειδωλές γλώσσες συγκρίνουν τη φωνή της με αυτές των Nina Simone και Billy Holiday. Ποια είναι; Η Norah Jones, περί ης ο λόγος, καταφτάνει στις 25 Ιουλίου στο Ηρώδειο.

Οι δημοσιογραφικές, καθόλου φειδωλές γλώσσες συγκρίνουν τη φωνή της με αυτές των Nina Simone Billy Holiday. Ποια είναι; Η Norah Jones, περί ης ο λόγος, καταφτάνει στις 25 Ιουλίου στο Ηρώδειο.

Η νέα-πανέμορφη-ταλαντούχα-οδοστρωτήρας στα βραβεία Γκράμι-θεσπέσια φωνή Norah Jones έρχεται να μας αποδείξει γιατί αξίζει όλους τους παραπάνω χαρακτηρισμούς σε μία ξεχωριστή βραδιά την Τετάρτη 25 Ιουλίου στο Ηρώδειο.

Το Φεστιβάλ Αθηνών σε συνεργασία με το Αμερικανο-Ελληνικό Κέντρο Τεχνών Χαλανδρίου προσκάλεσαν την 28χρονη Αμερικανίδα, μία από τις σημαντικότερες νέες τραγουδίστριες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, για να δώσει μία μοναδική συναυλία.

Με τα τελευταία της τραγούδια «πιο σκοτεινά» και πιο πολιτικοποιημένα, καθώς επηρεάζεται αναλόγως από αυτά που συμβαίνουν γύρω της, πουλάει 4 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και παίρνει θέση αξιοπρεπώς στο καλλιτεχνικό τζαζ στερέωμα της δεκαετίας, με ευχάριστες, γι’ αυτήν, συγκρίσεις με την Billy Holiday ή τη Nina Simone.

Στην εμφάνισή της στο Ηρώδειο, στις 25 Ιουλίου, η Norah Jones θα έχει special guest τον M. Ward.

INFO
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Τιμές εισιτηρίων: 65 ευρώ, 40 ευρώ,
Online προπώληση: http://www.greekfestival.gr
Τηλεφωνική προπώληση μέσω πιστωτικής κάρτας 210 32 72000
Από τα εκδοτήρια του Φεστιβάλ:
Κεντρικά εκδοτήρια: Πανεπιστημίου 39 (εντός Στοάς Πεζμαζόγλου)