Για μια και μοναδική εμφάνιση στην Ελλάδα, ένα κατάμαυρο «πακέτο» metal μουσικής. Έξι μπάντες σε ένα Festival Dark – Black Metal διανθισμένο με όλες τις

κυρίαρχες τάσεις. Οι Άρχοντες SAMAEL μια μπάντα ορόσημο που ξεκίνησε την μεγάλη πορεία της πίσω το 1988, με κυκλοφορίες έμπνευση για το metal κοινό, όπως το «Blood Ritual», το «Passage» και το «Lux mundi». Τρομερή ενέργεια στη σκηνή σε ένα πλέγμα εικόνας και ήχου που «χώνει» τον ακροατή σε ένα πηγάδι μαύρων μελωδιών.

Οι τρομεροί ΚΕΕP OF KALLESIN τέλεια σύμπραξη ταχύτητας και μελωδίας, με συνεχώς αυξανόμενη δημοτικότητα και αρκετές σπουδαίες κυκλοφορίες μεταξύ αυτών το Κολοσσιαίο ARMADA και το επιβλητικό REPTILIAN.

Oι περίφημοι MELECHESH που δέχτηκαν αποθεωτικές κριτικές για το τελευταίο τους πόνημα EPIGENESIS καθώς και για τις συναυλιακές τους επιδόσεις. DARK – BLACK με έντονα Ethnic στοιχεία αποτελούν τη μαγιά στο MESOPOTAMIAN METAL όπως χαρακτηρίζεται από τα ΜΜΕ.

Το όλο ηχητικό παρανάλωμα συμπληρώνουν οι Νορβηγοί IN VAIN σε Black προσανατολισμούς και με την ποιότητα που διακρίνει συνήθως τις νορβηγικές μπάντες. Οι Ιταλοί DARK END με το συμφωνικό τους Black –support act στην Ευρωπαϊκή περιοδεία των ROTTING CHRIST – και οι Ελβετοί ΜINGUS σε πιο Core φόρμες με ιδιαίτεροι παρουσία την Βραζιλιανά τραγουδίστρια τους.

LUX MUNDI EUROPE TOUR 2011
SAMAEL (sui)
KEEP OF KALLESIN (nor)
MELECHESH (isr)
IN VAIN (nor)
DARK END (ita)
MINGUS (sui)