Μία επιπλέον βραδιά, την παραμονή των Χριστουγέννων, υπόσχονται ο Μανώλης Λιδάκης και ο Γιάννης Κότσιρας, στο Levare Music Theatre.

Η φετινή τους συνεργασία, που χαρακτηρίστηκε ως το “καλύτερο λαϊκό  πρόγραμμα της Αθήνας”, συνεχίζει να συγκινεί στις παραστάσεις τους, κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι, όπου υπάρχει και η δυνατότητα φαγητού.

Μέσα από ένα πρόγραμμα που έχει για αφετηρία το προσωπικό τους ρεπερτόριο, μαγεύουν στις ερμηνείες τους σε κλασικά λαϊκά τραγούδια αλλά και σε επιλογές από Χατζιδάκι, Λοΐζο, Μικρούτσικο και άλλους μεγάλους συνθέτες.

Για τον Γιάννη Κότσιρα, η πρόσφατη συνεργασία του με τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Οδυσσέα Ιωάννου, έδωσε ένα στιβαρό σύνολο τραγουδιών με τίτλο “Ό,τι θυμάσαι δεν πεθαίνει”, ενώ  ο Μανώλης Λιδάκης κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες το δίσκο “Αύριο θα είναι αργά”, όπου τη μουσική υπογράφουν η Βάσω Αλλαγιάννη, ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Ορφέας Περίδης πάνω σε στίχους αξιόλογων στιχουργών (Θ. Γκόνη, Β. Αλλαγιάννη, Σ. Μάλαμα, Γ. Σιδερή, Γ. Κλεφτογιώργου, Γ. Μελισσίδη και του μοναδικού Μανώλη Ρασούλη).

Μαζί τους εμφανίζεται και η Χριστίνα Παπατριανταφύλλου

Παίζουν οι μουσικοί
 
Άκης Γαβαλάς: τύμπανα
Γιάννης Άννινος: μπάσο
Κώστας Μιχαλός, Σπύρος Δέλτα: κιθάρες
Βασίλης Ραψανιώτης: Βιολί
Γιώργος Σπηλιόπουλος, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι
Άκης Κατσουπάκης:  πιάνο – πλήκτρα – ενορχηστρώσεις
Νίκος Παπαναστασίου: πλήκτρα – ακορντεόν – ενορχηστρώσεις

Ηχοληψία: Βασίλης Αζίσης, Στρατής Καραδημητράκης, Λάμπρος Μπούνας
Φωτισμοί: Azaad Χαραλάμπους