Ένα μοναδικό live rock party, με ιστορικά και νεότερα συγκροτήματα της ελληνικής ροκ σκηνής, διοργανώνουν οι φίλοι του Νίκου Δόικα, το Σάββατο 29 Αυγούστου, στο οροπέδιο της Ζήρειας, στην Κορινθία.
Συγκροτήματα όπως οι Σπυριδούλα, οι Yeah!, οι Moles, οι 182 Σελίδες, οι Clear spot, οι Divina ornamenta, και καλλιτέχνες όπως ο Παύλος Βακατάτσης, o Jonny Vavouras και o Ζωρζ Πιλαλί, τιμούν τα 10 χρόνια μνήμης ενός από τους κορυφαίους μπασίστες της ελληνικής ροκ μουσικής, με μία μοναδική ολονύχτια συναυλία-πάρτυ, ψηλά, στα 1600 μ. μαζί με μαγευτικές βόλτες στο βουνό αλλά και ορεινή κατασκήνωση κάτω από τα αστέρια, στις άνετες υποδομές του Αθλητικού Κέντρου Ζήρειας.

Η περιοχή είναι ιδανική όχι μόνο για συναυλία, αλλά και camping, πεζοπορία στο βουνό και υπέροχες βόλτες στις γύρω περιοχές, φαγητό στα Τρίκαλα, ή μπάνιο  στον Πευκιά στο Ξυλόκαστρο.

Μην ξεχάσετε να πάρετε φούτερ και χειμωνιάτικο μπουφάν και εφόσον διανυκτερεύσετε στο βουνό, υπνόσακο και σκηνή. Για στήσιμο σκηνών και τις πρώτες βόλτες στο βουνό να είστε εκεί από τις 16:00!