Ο Κινηματογράφος Δαναός και το Classical Radio παρουσιάζουν το «Live Opera Nights«. Τρία διάσημα κλασικά έργα σε τρία από τα ιστορικότερα

θέατρα της Ευρώπης θα μεταδοθούν ζωντανά στην Αθήνα!

Με κορυφαία ποιότητα εικόνας (High Definition) και ήχου (Dolby Digital), το κοινό θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει τρεις εκπληκτικές όπερες, στον πιο φυσικό τους χώρο μετά τα θέατρα που παρουσιάζονται!

Για την περίοδο Χειμώνας-Άνοιξη 2012, ο Κινηματογράφος Δαναός και το Classical Radio φέρνουν κοντά σας τρεις μοναδικές παραγωγές Live!

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012, 21:00
LA BOHEME – Giacomo Puccini
Gran Teatre del Liceu, Barcelona, Spain

Η δημοφιλέστατη όπερα LA BOHEME του Giacomo Puccini, σε ζωντανή αναμετάδοση από το ιστορικό θέατρο της Βαρκελώνης, Grand Teatre del Liceu. Ο Ramon Vargas, ένας από τους κορυφαίους τενόρους της εποχής μας, στο ρόλο του Ροδόλφου και η σοπράνο με την κρυστάλλινη φωνή, Fiorenza Cedolins, στο ρόλο της Mimi, μας υπόσχονται ότι θα παρακολουθήσουμε μιαν υπέροχη μποέμικη ιστορία!

Τρίτη 17 Απριλίου 2012, 21:15
RIGOLETTO – Giuseppe Verdi
Royal Opera House, London, UK

Η πρώτη μεγάλη επιτυχία του Verdi, που κατέκτησε τους ιταλούς. Η όπερα που χαρακτηρίζεται από την έντονη κριτική στον δεσποτισμό, παραμένοντας πάντα επίκαιρη. RIGOLETTO, του Giuseppe Verdi, με τον Έλληνα βαρύτονο Δημήτρη Πλατανιά στον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πέμπτη 10 Μαϊου 2012, 21:00
CYRANO DE BERGERAC – Franco Alfano
Teatro Real Madrid, Spain

To έργο που αποδεικνύει ότι ο Franco Alfano δεν ήταν μόνο εκείνος που ολοκλήρωσε την ημιτελή όπερα ΤURANDOT του Giacomo Puccini, αλλά ότι υπήρξε και ένας εξαίρετος συνθέτης. Τους κεντρικούς ρόλους της όπερας CYRANO DE BERGERAC έχουν ενσαρκώσει οι σημαντικότεροι ερμηνευτές. Εμείς θα την παρακολουθήσουμε με τον διάσημο τενόρο Placido Domingo στο ρόλο του Cyrano.

Με ελληνικούς υπέρτιτλους