Παρεμβάσεις με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, video art και κατασκευές αναπαράγοντας τον αρχαίο μύθο της αρπαγής της κόρης και της καθόδου στον Άδη. Το έργο της Λήδας Παπακωνσταντίνου, με τίτλο Για πάντα, αναπτύσσεται στο σύνολο του χώρου του Παλιού Ελαιουργείου, καλύπτοντας περίπου 5.000 μ2.

Στα πλαίσια μιας πρωτοβουλίας που ξεκίνησε το 2004 για προβολή και αξιοποίηση των ανενεργών βιομηχανικών κτιρίων της Ελευσίνας τα Αισχύλεια φιλοξενούν κάθε χρόνο καταξιωμένους εικαστικούς καλλιτέχνες, διαθέτοντας τους το χώρο και την υλικοτεχνική υποδομή για να εκφραστούν δημιουργικά και να παρουσιάσουν την δουλειά αναδεικνύοντας ταυτοχρόνως την αρχιτεκτονική κληρονομιά της περιοχής.

Φέτος η Λήδα Παπακωνσταντίνου, παρεμβαίνοντας με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, video art και  κατασκευές σε μία έκταση 5.000 τ.μ στις ανενεργές βιομηχανικές εγκαταστάσεις του Παλαιού Ελαιουργείου θα δημιουργήσει μια μοναδική εγκατάσταση, αναπαράγοντας τον αρχαίο μύθο της αρπαγής της κόρης και της καθόδου στον Άδη. 

Ο μύθος δεν εικονογραφείται αλλά λειτουργεί υπαινικτικά στους θεατές μέσω των στοιχείων του πυρήνα του (ήτοι το φως και η απουσία του, ο ήχος και απουσία του, το χρώμα και η απουσία του, ο χρόνος και η απουσία του, ο χώρος και η απουσία του, το βατό και το άβατο), μέσω της εναλλαγής φωτός- σκιάς – σκότους και του παιχνιδίσματος ήχων-σιωπής, κατά μήκος μιας  κλιμακούμενης κυκλικής πορείας στις ανενεργές εγκαταστάσεις του εργοστασίου.